A&C Oslo
Zodiacs Gold

Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : Pisces 45 cm
Passer sammen med
Beskrivelse

A&C Zodiacs Gold - Fiskene

Zodiacs - Pisces - Fiskene stjernetegnsmykke.

Et skulpturert og personlig smykke med vakre detaljer. Belagt med ekte gull.

Stjernetegn er en personlig og hyggelig gave å gi til deg selv eller en du er glad i. Disse har et røft, skulpturert preg, og er dekorert med små krystaller. De er like fine alene, eller lag på lag med en tykkere lenke, eller andre små anheng.

Zodiacs er en unisex serie om har blitt en stor hit. Smykkene er belagt med ekte gull, og designet av A&C Oslo sitt eget design team.

Størrelse anheng: 22mm
Lengde: 45cm + forlenger


A&C Oslo er norske designsmykker av god kvalitet. Smykkene er allergivennlige/nikkelfrie og laget av de beste materialer.

Smykkene er laget for hånd av originaltegnede deler, som har tykk plattering i ekte sølv eller ekte gull og er dekorert med krystaller, ekte ferskvannsperler, halvedelstener, Japanske miyuki perler, emaljerte metallperler og håndslipt glass. Ørepynt har stift i ekte titan.

A&C Oslo lager også smykker i ekte høyglanspolert stål, plattert med 14kt gull. Smykkene uttrykker en avslappet eleganse. Designet er inspirert av det autentiske og naturlige, med ønske om å fremheve din personlighet og inspirere til å være deg selv.

Artikkelnummer: 93798

Oppdag mer som Zodiacs Gold

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.