Lenoites
Mulberry Silk Pillowcase

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt

749 kr Ord. pris 999 kr

-25% product.discountbadge

749 kr Ord. pris 999 kr

Variant : Grey, 50x60 cm
  • Månedens klubbtilbud: 100 kr ved kjøp over 1000 kr! Bli medlem og logg inn for å ta en del av tilbudene. Angi koden CLUB i kassen.

Beskrivelse

Bruk av Lenoites ® putevar anbefales av hudleger, frisører og skjønnhetsspesialister!

Opplev ekte skjønnhetssøvn med Lenoites luksuriøse putevar. Lenoites bruker 100 % ren morbærsilke, og putevarene har glinsende lange silketråder og holdbar kvalitet. Stoffet er produsert i 22-momme, noe som er enheten for tykkelsen på stoffet. Alle putevarene våre er selvsagt frie for giftige fargestoffer og skadelige kjemikalier, og er OEKO-TEX®-sertifiserte.

Størrelse: 50*60 cm, europeisk standard

Anti-aging
Vi tilbringer en tredjedel av livet vårt i sengen. Silkeputevar absorberer betydelig mindre ansiktskrem enn bomullsputevar. Fukten som trekkes inn i bomullsputevaret, kan også trekke inn allergener og bakterier, noe som kan føre til irritasjon og hudreaksjoner. Sover du på et silkeputevar, innebærer det at mindre fukt forsvinner fra huden din. På denne måten bidrar silkeputevaret til å opprettholde fuktbalansen i huden, samtidig som nattkremen forblir der den hører hjemme.

Motvirker soverynker
Når du sover, får du i gjennomsnitt 5 kg tyngde på huden. Sover du på et bomullsputevar, trykkes ansiktet ned i bomullen, som suger til seg hudens fuktighet og samtidig gir deg dypere linjer og soverynker. Du kan derfor våkne opp med linjer i ansiktet etter putevaret. Selv om linjene vanligvis forsvinner senere på dagen, kan de gradvis «sette seg» i årenes løp.
Å sove på siden er et fantastisk skjønnhetstips. Soverynker blir en saga blott, og huden kommer til å føles gjenfuktet og glatt hver morgen.

Motvirker krusete morgenhår
I løpet av nattesøvnen risikerer du at håret mister fasongen helt og blir både uregjerlig og krusete. Hårstråene gnis mot bomullsputevaret, noe som foruten slitasje også kan føre til at hårene brekker. Silkeputevar reduserer friksjonen, samtidig som det bevarer hårets naturlige oljer. Det gjør at du våkner opp med glatt, friskt og mykt hår. Frisører anbefaler også silkeputevar til kunder for å bevare håret etter blowout-behandling.

Artikkelnummer: 106256

Oppdag mer som Mulberry Silk Pillowcase

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.