search

Beautyblender

Beautyblender
BeautyblenderBeautyblender
179 kr
Velg en variant først

                  Beautyblender
 • 1 svamp

179 kr
Tips en venn
Glem fingrene eller slitte trekantsvamper! Beautyblender er den ultimate makeupsvampen som er laget uten kanter for å eliminere synlige linjer og striper. Designet av Hollywoods makeupartist, Rea Ann Silva, for å hjelpe deg å legge en profesjonell fe… Les mer her

Beautyblender Original

Glem fingrene eller slitte trekantsvamper! Beautyblender er den ultimate makeupsvampen som er laget uten kanter for å eliminere synlige linjer og striper. Designet av Hollywoods makeupartist, Rea Ann Silva, for å hjelpe deg å legge en profesjonell feilfri makeup med en utmerket finish.

Beautyblenders patentsøkte avrundete form gjør applikasjonen enkel, ved å nå vanskelig tilgjengelige områder lett. Konsistensen er sensuell ved berøring og dens unike kurver passer konturene i ansiktet og etterlater huden din blendende og endeløs .

 • Fri for latex og lukt.
 • Ikke-allergifremkallende.

Bruk

Bruk Beautyblenderns spisse side på områder som kan være vanskelige å nå, som rundt nese og munn, og under øynene. Bruk den runde basen for foundation og blush på større områder i ansiktet som pannen, kinn og hake.

Gjør Beautyblendern fuktig ved bruk av våt/tørr makeup. Vask etter bruk og la den tørke. Beautyblender bør ikke komme i kontakt med ekstrem varme av noe slag.

DEL DINE FAVORITTER
Last opp ditt bilde og inspirer andre #elevenbeauty
VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
Gi karakter til dette produktet

Beautyblender

Gjennomsnittlig (4.5): 4,5/5
Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?
eller
5/5Ingen over, ingen ved siden
2017-06-02 av: Andrea
Denne ekte er så bedre enn alle dupene du kommer til å finne der ute, jeg synes dette også er den svampen som trekker til seg minst produkt. RT sin slukte min foundation, og jeg fortsetter å teste nye dupes, men går alltid tilbake til denne ekte, fordi det er den beste, ferdig snakka.
Rekommenderas till: Alle
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme