Black Friday

Mange produkter -60%

Filter

Black Friday på eleven
På Black Friday, 29 november 2019 kommer vi til å ha mange gode
tilbud på eleven.no Du vil finne massevis av billige produkter og Black
Fredag-tilbud på skjønnhetsmerker fra en rekke store og populære merkene på Eleven. Forbered deg på årets kjøpefest — sminke, parfyme, hårpleie og hudpleie for virkelig god priser. Vi vil også oppdatere med nye tilbud, alt for at du skal kunne finne en skikkelig god deal.
Hva er Black Friday?
Black Friday er den største shoppingdagen i USA, da mange fysiske butikker og online butikker tilbyr billigere varer. Dagen faller på fredag etter Thanksgiving som alltid er den fjerde torsdagen i november. Black Friday er starten på julehandelen og er en av de største shoppingdagene i verden. Mange butikker åpner ved midnatt eller tidlig om morgenen og er åpen sent. Ofte er køene lange utenfor butikkene før de åpnet. xx De seneste årene er det blitt populært å sitte klar med data, telefoner og nettbrett når salget begynner. Navnet Black Friday ble brukt for første gang på 1960-tallet i delstaten Philadelphia og kommer mest sannsynlig av politiet for å beskrive trafikk-kaoset etter Thanksgiving. Det finnes andre som mener at begrepet kommer fra at butikkene gikk fra  røde tall til svarte, det vil si fra dårlige til at de skulle ta budsjettet for året.
Black Friday i Norge
Det var først på 2010-tallet som Norge begynte å bruke begrepet Black Friday. Men det var først i 2014 at det slo igjennom og nå har det blitt den store shoppingdagen. Og den blir bare større og større. Flere butikker har store salg og tilbud. Nå er Black Friday så stor at den regnes som en av de store dagene for shopping i Norge. Mange butikker har også konseptet Black Weekend
eller Black Week og gir sine kunder tilbud og salg flere dager enn bare
på fredagen.
Her finner du Black Friday salget.
Over hele Norge kan du finne fysiske butikker med Black Friday-salg, men det har også blitt like stort online. Mange butikker har de samme tilbudene online som i  butikk. Det finns nettbutikker som har Black Friday, i USA begynner den på mandagen etter og heter Cyber Monday, som er som Black Friday - men på nett. Selvfølgelig har vi også det. Cyber Monday på eleven gjør at du kan fortsette din jakt på de beste skjønnhetsproduktene.