Armani

Oppdag Armani og deres duftende og ikoniske parfymer for både menn og kvinner. Parfymerne Si, Code og Acqua di Gio er elsket og hyllet over hele verden. 

Giorgio Armani Si
Giorgio Armani parfyme tilbyr et rikt og stilig utvalg av dufter, som Giorgio Armani Si. Denne parfymen viser Armanis idealer i sin søken etter sofistikert tidløshet. Som alle Armani-produkter representerer denne duften perfeksjon og harmoni mellom det ferdige produktet og førsteklasses råvarer. Du kan kjøpe den hos oss på Eleven, vi er en av de største skjønnhetsbutikkene og forhandlerne av Armani. Vi tilbyr gratis frakt over 199 kr, gratis retur og rask levering.

Giorgio Armani Si er en elegant og dristig parfyme
Giorgio Armani Si kombinerer tre duftakkorder som gjør duften elegant og unik; solbærnektarakkorder, moderne chypre-akkorder og muskelignende lyse treakkorder. Duften er dristig uten å være påtrengende og kombinerer godt med den moderne kvinnens sterke, uavhengige og sensuelle idealer. På Eleven.se kan du kjøpe denne parfymen som EdT (Eau de Toilette), EdP (Eau de Parfume), og som Intense EdP.

Giorgio Armani parfyme menn og Giorgio Armani parfyme kvinner
Giorgio Armani parfyme for kvinner og Giorgio Armani parfyme for menn streber etter det samme idealet. En sofistikert tidløshet som fremhever det beste hos både kvinner og menn. Duftene er forskjellige, men tanken blir brakt til samme type karakter. Duftene finner sted og tiltrekker oss uten å være påtrengende. Den snakker om en selvsikker og uavhengig person som ønsker å vise seg på sitt beste for oss andre. Parfymerne er i tide og lukten minner om idealene til det moderne individet. Prøv en Armani-duft med deg!

Giorgio Armani Code for ideen om det italienske landskapet
Giorgio Armani Code er en av Armanis mest solgte produkter. Med en base av tonkabønner og guaiac-tre gir parfymen en frisk og krydret duft. Intensiteten av duften og dens nyanser tenker på vingårdene og skogene i Piemonte. Hvis Giorgio Armani Acqua di Gio representerer den italienske kysten, representerer Giorgio Armani-koden det italienske landskapet.

Filter