GOSH Copenhagen

Make an impression ...! "Det er GOSH Copenhagen`s motto. GOSH Copenhagen ble grunnlagt i 1945 som et farmasøytisk selskap, men flyttet raskt over til kosmetikkindustrien. Deres produkter selges i dag i over 75 land over hele verden, og er elsket av mange. GOSH Copenhagen tilbyr et bredt spekter av sminke, hårpleie, hudpleie for både ansikt og kropp, samt parfyme. Alle produktene er utviklet, produsert og distribuert fra hovedkvarteret i Danmark, dette for å kontrollere alle trinnene nøye slik at alle produkter under merkevaren følger deres identitet og verdier.

De jobber tett med leverandørene av råmaterialet, for å kunne sikre at kun høykvalitetsprodukter når deres forbrukere. GOSH Copenhagen forplikter seg til å produsere produkter av høy kvalitet slik at deres forbrukere kun får det beste, til en lommebokvennlig pris.

GOSH Copenhagen er inspirert av livet, dynamikken i naturen og trender i moteindustrien, de holder seg kontinuerlig oppdatert med de nyeste trendene for å tilpasse sine produkter til deres kunder. Deres tre hovedverdier i selskapet er:

  • Kreativitet og innovasjon.

  • Høykvalitetsprodukter.

  • Sterk merkevare konsept og utvikling.


Ansikte

Øyen

Lepper

Negler