Let Me Skin

Let Me Skin er et koreansk hudpleiemerke grunnlagt av skjønnhetseksperter. Varemerket ble grunnlagt av en kosmetolog som ønsket å garantere kvalitets hudpleie for alle sine kunder. For å oppnå dette er Let Me Skin-produktene utstyrt med godt sammensatte, aktive og komplette ingredienser.

Let Me Skin er spesielt kjent for sine "modellerings" masker som er utviklet på en helt ny måte. Maskens pulver blandes med væsken ved hjelp av en spesiell mekanisme, noe som betyr at ikke noe pulver går tapt. Derfor er Let Me Skin masker perfekte å bruke hjemme og like så effektiv som om du gjør det på en skjønnhetssalong. I 2016 fikk Let Me Skin ansiktsmaske "Korean Satisfaction Award" på en kosmetikkgala.

Let Me Skin er best kjent for sine modelleringsmasker, som er utviklet på en helt ny måte. Pulveret i masken blandes med væsken ved hjelp av en spesiell mekanisme, noe som betyr at pulveret ikke går til spille. Derfor er Let Me Skin maskerne perfekte til bruk hjemme, da de er like effektive som på salongen.

Filter