Olaplex What is Olaplex?

Hvem kan bruke Olaplex?

Olaplex egner seg for alle hårtyper. Uansett om håret ditt er fargebehandlet, teksturbehandlet, naturlig eller noe midt imellom, kan det ta skade av daglig håndtering og styling.

 

Ubehandlet hår
OLAPLEX er perfekt til ubehandlet hår. Det reparerer skader samtidig som det beskytter håret mot slitasje fra varmeverktøy og miljømessige faktorer. Olaplex styrker og forbereder håret på fremtidige behandlinger.

 

Farget hår

Olaplex kan blandes med alle farge- og blekemidler for å begrense skadene slike behandlinger kan gi. Olaplex brukes også for å behandle og reparere farget hår og gi det et sunt og vakkert utseende.

 

Krøllet hår og hår med naturlig struktur

Olaplex gjenoppbygger, omstrukturerer og forbedrer hårets evne til å holde på fuktigheten i krøller som har mistet fasongen. Olaplex gir pleie og styrker krøllet hår innenfra, slik at krøllene blir faste, vakre og tåler mer. Også sensitivt krøllet hår tåler fargebehandlinger bedre når du bruker Olaplex.

 

Rett hår

Olaplex styrker rett hår, gjør det enklere å håndtere og gir bevegelse og glans. Håret tåler bruk av for eksempel krølltang, varmruller eller rettetang bedre hvis du har behandlet det med Olaplex først.

 

Extensions

Olaplex kan brukes i alle extensions av 100 prosent ekte hår. Håret tåler daglig slitasje og bruk av for eksempel krølltang, varmruller eller rettetang bedre hvis du har behandlet det med Olaplex først.

 

Kan jeg bruke Olaplex No.0, 3, 4, 5, 6, 7 eller 8 selv om jeg ikke har fått en salongbehandling med Olaplex?

Alle forbrukerprodukter i Olaplex-serien er frittstående produkter som fungerer fantastisk sammen, men også alene. Bruker du samtlige produkter i serien, får du den totale Olaplex-opplevelsen, men dette er ikke noen forutsetning.

 

Må jeg fortsette å bruke Olaplex No.3 hvis jeg bruker No.3, 4, 5, 6, 7 eller 8?

No.3 er en (ukentlig) dyptvirkende behandling med en høy konsentrasjon av Olaplex-molekylet, og No.4, No.5, No.6 og No.7 (til daglig bruk) kan IKKE erstatte denne behandlingen. Imidlertid kompletterer de hverandre på en god måte.

 

Fungerer No.3 bedre hvis den får virke lenger enn ti minutter?

Det har vist seg at No.3 har enda bedre effekt hvis behandlingen forlenges. Effekten avtar etter ti minutter, men hvis du har tid, er en halvtime å foretrekke for å oppnå maksimal effekt.

 

Må håret være helt rent før jeg bruker No.3?

Håret må ikke være rent, men det anbefales for å være sikker på at resultatet blir optimalt. Hvis ikke, og hvis du bruker stylingprodukter med et høyt innhold av silikoner, kan du risikere at effekten av No.3 blir dårligere eller uteblir helt.

 

Hva er forskjellen på Olaplex No.3 og No.8?

No.3 er en behandling som beskytter hårets naturlige keratin og styrker håret innenfra. No.8 er en intensiv, fuktende innpakning som reparerer og gir glans og fantastisk volum. Et selvfølgelig valg og en perfekt kombinasjon til hårpleierutinen din. Hva er den største forskjellen på Olaplex og vanlig hårpleie? Den absolutt største forskjellen er Olaplex-molekylet som lenker sammen svovelbindingene i håret. Dette kan ingen andre varemerker tilby siden Olaplex’ teknologi er underlagt en solid patentbeskyttelse.

 

Må produktene brukes i en bestemt rekkefølge?

Det er ingen regler, og vi anbefaler å prøve seg fram. Mange velger å bruke No.4 før No.3 for deretter å avslutte med No.5.

Olaplex No.6 og No.7 er derimot stylingprodukter som brukes i håndkletørt eller tørt hår. De kan brukes separat eller etter No.3, 4 og 5.

No.8 er en hårinnpakning som bør brukes ukentlig for å oppnå best mulig resultat. Olaplex No.0 bør derimot brukes sammen med No.3 for å gi best mulig resultat. Se hvordan nedenfor.

 

Hvordan bruker jeg No.6 Bond Smoother?

Dette er et stylingprodukt som kan brukes daglig i håndkletørt eller tørt hår. Påfør en liten mengde i håret og fordel produktet fra midten av håret og ut til tuppene. Gre deretter gjennom håret og styl det etter ønske. Merk at produktet er ekstremt drøyt og har egenskaper som beskytter håret mot varme. TIPS: Noen dråper av No.7 Bonding Oil sammen med No.6 gir en fantastisk glans.

 

Hvordan bruker jeg Olaplex No.0?

Påfør en sjenerøs mengde No.0 i tørt hår. La det virke i ti minutter. Ikke skyll ut produktet. Påfør deretter No.3 og la No.0 og No.3 virke sammen i ytterligere ti minutter. Skyll, sjamponer og avslutt med balsam. Mer reparerende, og tre ganger så sterkt hår, når No.0 og No.3 brukes sammen som en totrinnsbehandling.

 

Må jeg bruke Olaplex No.5 (balsam) etter Olaplex No.8 (innpakning)?

Avslutt med No.5 ved behov.

Filter