TVÅL

TVÅL er en merkevare av håndlagde, spennende og unike produkter. Der vil du legge merke til i den ekstra høye kvaliteten og omtanken som er lagt ned i disse.

Såpe ble startet av Anna Hellqvist og hennes bedre halvdel Jason Bailey i september i St. Johns, Newfoundland i Canada, men drømmen om Tvål begynte mange år før det. Anna har så lenge hun kan huske, vært interessert i urter og å lage din egen kosmetikk. Som tolvåring plukket hun bestemors ringblomster for å gjøre en ansiktsmaske, og lykken var komplett da bestefar fant en flaske med glyserin, for nå kunne hun lage kremer også (verdens eldste oppskrift for fuktighetskrem er rosevann og glyserin). Interessen fortsatte, og mai 2003 forsvarte hun sin doktoravhandling i biologi ved Universitetet i Stockholm.

Ved siden av sine studier, hadde Anna en liten bedrift med det fantasifulle navnet "Annas Tvålar", og når Anna og Jason besluttet å flytte til Newfoundland for en stund så hun tok beslutningen om at nå ville hun prøve å starte en virksomhet på heltid. Den høye kvaliteten på produktene ble anerkjent raskt av både lokale og internasjonale kunder, og ganske snart vokste Soap til noe større enn Anna og Jason kunne klare på egenhånd. Da bestemte Robert, Jasons eldre bror, seg for å forlate sin jobb som makeupartist for Mac i Toronto, og flytte hjem til Newfoundland for å hjelpe til. Kombinasjonen av Annas kunnskap om kjemi og biologi, og Roberts 14 år i bransjen, resulterte i mange nye spennende produkter. Blant annet en hel serie med mineralsminke, som de brukte over et år på å utvikle.

Anna snakker om filosofien bak Tvåls produkter: "Det er så mange middelmådige produkter på markedet, og min bakgrunn i kjemi gjør alle løftene om mirakel-ingredienser ekstra gjennomsiktige. Du blir lei av å se hvordan selskaper prøver å ta snarveier og lure sine kunder. Det er ingen stor hemmelighet hvilke ingredienser som er best å bruke til ulike formål, det er bare at du må bruke rett mengde av dem i et produkt for at det skal ha noen effekt. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett på en innholdsfortegnelse og sett den "fine ingrediensen" nederst, til og med etter konserveringsmiddelet! Vi ønsker bare å lage produkter som er veldig bra, de produktene vi ønsker å bruke selv og produktene vi med stolthet kan tilby våre kunder. Slike produkter får man ved å bruke kun de beste råvarene som finnes, og ikke utvanne dem med mye billig "luft". Vi tester alle produktene på oss selv, venner og familie, aldri på dyr, og vi gir oss ikke før vi har funnet den perfekte formelen. Å utvikle og produsere produkter er vår lidenskap, og vi håper virkelig at det viser når du bruker Tvåls produkter!

Filter