search

Clarins
Instant Concealer

Clarins Instant Concealer
Fra:
269 kr
Velg en variant først

                  00 Clarins Instant Concealer
 • 0

295 kr

                  01 Clarins Instant Concealer
 • 01

279 kr

                  02 Clarins Instant Concealer
 • 02

279 kr

                  03 Clarins Instant Concealer
 • 03

269 kr
Tips en venn
Clarins Instant Concealer Concealer er en fantastisk flytende concealer som raskt reduserer mørke ringer under øynene samtidig som den lyser opp og gjør området rundt øynene mer strålende! Den rike tekstur gjør at den umiddelbart og raskt smelter inn… Les mer her

Clarins Instant Concealer

Clarins Instant Concealer Concealer er en fantastisk flytende concealer som raskt reduserer mørke ringer under øynene samtidig som den lyser opp og gjør området rundt øynene mer strålende! Den rike tekstur gjør at den umiddelbart og raskt smelter inn i huden og etterlater et perfekt resultat uten skavanker!

Dens formel med light Optimalisere Complex fanger opp og forsterker lyset for å umiddelbart gi en vakker glød og redusere mørke ringer, fine linjer og rynker samtidig som aloe vera fukter. Dens utvalgte pigmenter er tilgjengelig i tre forskjellige nyanser for å korrigere mørke områder alt etter fargen. Øynene dine vil se friskere og fresher ut med en vakker utstråling og lys finish!

Innhold: 15 ml

Användning

Påfør etter foundation. Ta en liten mengde Instant Concealer og varme den mellom fingrene. Påfør med lette klappende bevegelser fra det indre hjørnet til det ytre for å hjelpe hudens naturlige dreneringsprosess . Kan også påføres med en foundationbørste.

VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
RELATERTE PRODUKTER
Se hvilke produkter andre har kjøpt
Gi karakter til dette produktet

Clarins Instant Concealer

Gjennomsnittlig (4.5): 4,5/5
Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?
5/5Undervurdert!
2017-06-02 av: Andrea (alder: 25-34)
Denne er utrolig undervurdert i mine øyne, og det er den beste jeg har funnet så langt. Den holder og dekker som Estee lauder doublewear concealer, men er mye mer kremet og gir mer fuktighet. Jeg har vært innom samtlige merker når det kommer til concealer, da jeg både har mørkeringer og fine linjer, og denne er den beste så langt. Den er bare utrolig fin og frisk ut på! Dekker fantastisk!
Rekommenderas till: De som vil ha fukt og god dekkevne.
1 av 1 personer fant denne vurderingen nyttig.
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme