Clarins
Wonder Perfect Mascara

(10 Anmeldelser)
Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : Mascara 01 Black
Beskrivelse

En flerdimensjonal 3-i-1 mascara til kvinnen som vil ha alt fra sin macara - med perfekt resultat hver gang. Vippene vil bli perfekt hele dagen lang. Passer for alle kvinner som ønsker en mascara som gir volum, bøy og forlenger.

Trippel effekt - volum, lengde & Curl

Intense volum, uendelige vipper som er spektakulært bøyd. Gir en panoramaeffekt. Dette er takket være carnauba palm og RIX plante voks og en elastisk volum økende plante polymerer fra sukkerrør.

Eyeliner effekt

Mascara bygger vippene fra roten og skaper en "liner" effekt. Vippene får en intens farge som bevares gjennom hele dagen. De elastiske fibrene bruker mascaraen direkte fra røttene og en høy konsentrasjon av pigment og et elastisk volum øker vekst polymer.

Vakre, vågale vipper

Wonder Perfect Curl fra Clarins er en pleiende mascara - Styrker, nærer og beskyttelse til dine vipper takket være plantevoks og Pro-vitamin B5.

Innhold: 7 ml

Artikkelnummer: 9886
Bruk

Bruk Wonder Perfect Mascara fra vipperoten til toppen. For å intensivere øynene - påføre mer mascara til vippene i det ytre hjørnet på øyet. For en spektakulær "falske vipper" effekt, gjelder to eller flere lag for å skape den ønskede effekt.

Oppdag mer som Wonder Perfect Mascara

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet