search

eleven club

eleven Club

Som medlem hos eleven, samler du poeng på hvert kjøp du gjør med oss, poeng som du deretter kan bruke for fremtidige kjøp, opplæring og klubbkvelder . Poeng blir gitt på det faktiske beløpet du betaler, etter fratrekk av rabatter og poeng. Dine opptjente poeng kan du bruke som betaling, og du kan velge hvor mye av saldoen du vil bruke når du foretar et kjøp. Dine poeng ser du alltid under Mine Sider, og i kassen. Medlemskapet er selvfølgelig gratis, og du er ikke forpliktet til noe.

Du får 2% bonus på alt du handler hos oss, og hver betalte krone gir 10 poeng som hjelper deg med å nå et høyere medlemsnivå . Eksempel; handler du for 100 vil du motta 1000 poeng, disse poengene er verdt 2 kr.

Medlemsnivåer

eleven har tre medlemskapsnivåer med fordeler for deg som elsker skjønnhet. Jo flere poeng du samler, hvor flere og bedre fordeler kan du nyte av - og bytte mot enda flere skjønnhetsprodukter . Hvor herlig er ikke det?

Nivåene er:

  • beauty.Member (0-24,999 poeng)
  • beauty.Expert (25,000-49,999 poeng)
  • beauty.Royal (over 50,000 poeng)

Medlemsnivåene er basert på den totale kjøpesummen i løpet av de siste 12 månedene. Når du som medlem har oppnådd de poengene som kreves for hvert nivå, vil du bli oppgradert til neste nivå, samt du opprettholde ditt nye nivå året ut og neste år. Når du ikke opp til kravene for ditt medlemskapsnivå i løpet av året, vil du bli flyttet ned et nivå (du kan miste maksimalt ett nivå per år).

Klubbtilbud

Vi har ulike klubbtilbud for våre medlemmer, disse tilbudene er gyldige i begrensede perioder og kun for enkelte medlemsnivå . Hvilke medlemskapnivå tilbudet er gyldig for kommuniseres tydelig ut i tilbudsperioden . For å dra nytte av våre klubbtilbud, må du være medlem hos oss, og logget inn på kjøpstidspunktet . Med forbehold om prisjusteringer og at produktene kan gå tom på lager.

Avslutt medlemskap

Du kan når som helst avslutte medlemskapet ditt, dette gjør du ved å kontakte vår kundeservice. eleven har rett til å si opp et medlemskap ved mistanke om at det blir misbrukt. Hvis du ikke har registrert et klubbkjøp de siste 24 måneder avsluttes medlemskap automatisk og innværende poeng forfaller.

FAQ

Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene du måtte ha angående eleven. Føler du at du har spørsmål som ikke er blitt besvart? Ikke nøl med å ta kontakt medvår kundservice.

Hvordan blir jeg medlem i eleven Club?

Du registrerer deg enkelt via vår hjemmeside her. Du må ha en gyldig e-postadresse og være 18 år gammel. Hvis du ikke har fylt 18 ennå har du muligheten til å abonnere på vårt nyhetsbrev.

Må jeg betale for å være medlem i eleven Club?

Absolutt ikke! Ditt medlemskap er gratis og du kan alltid avbryte ditt medlemskap hos oss ved å kontakte vår kundservice