search

Collistar
Anti-Age Talasso Scrub

Collistar Anti-Age Talasso Scrub
Collistar Anti-Age Talasso ScrubCollistar Anti-Age Talasso Scrub
455 kr
Velg en variant først

                  Collistar Anti-Age Talasso Scrub
 • 700 g

455 kr
Tips en venn
En herlig kroppsskrubb som bidrar til å redusere tegn på aldring og gjør huden klar og jevn! Med eteriske oljer appelsinblomst og siciliansk kombinert med fordelene av Talasso-terapi og sitrusfrukter terapi blir denne skrubb et fire-i-ett produkt: Les mer her

Collistar Anti-Age Talasso Scrub

En herlig kroppsskrubb som bidrar til å redusere tegn på aldring og gjør huden klar og jevn! Med eteriske oljer appelsinblomst og siciliansk kombinert med fordelene av Talasso-terapi og sitrusfrukter terapi blir denne skrubb et fire-i-ett produkt:

Det eksfolierer og fordeler ut takker være havsaltet som øker hudens cellefornyelse. Anti-frie radikaler og Whitening rik på alpha hydroxy syrer, flavonoider og vitamin C bidrar til å beskytte huden, redusere tegn på aldring og forhindre utbruddet av aldring og miljøskader.

Precious L22® Complex hjelper lipidbalansen å gi et mer ungdommelig hud. Eteriske oljer av siciliansk sitrusfrukter og appelsin bidrar til å styrke huden og hjelper de aktive ingrediensene til å jobbe hardere - for en frisk og vakker hud med et mer ungdommelig utseende!

Ingredienser: 700g

Anvisninger

Bland produktet med spatelen og massere inn i huden før du dusjer eller tar et bad. Gni huden med sirkelbevegelser for en sterkere effekt, eller på fuktig hud for en mer delikat skrubb. Skyll av i dusjen eller badekaret. Bruk én gang i uken, eller mer hvis du ønsker det.

VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
RELATERTE PRODUKTER
Se hvilke produkter andre har kjøpt
Gi karakter til dette produktet

Collistar Anti-Age Talasso Scrub

Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?