search

Crabtree & Evelyn
Summer Hill Bath & Shower Gel

Crabtree & Evelyn Summer Hill Bath and Shower Gel
Tips en venn
Duftende rensegel beriket med ekstrakter av nærende lind blomst, malva og honning for å etterlate huden glatt og myk overalt. Med en varm duft av hvite blomster blandet med sommer gress, ville blomster og frukter. For en luksuriøs opplevelse som er b… Les mer her

Crabtree & Evelyn Summer Hill Bath & Shower Gel

Duftende rensegel beriket med ekstrakter av nærende lind blomst, malva og honning for å etterlate huden glatt og myk overalt. Med en varm duft av hvite blomster blandet med sommer gress, ville blomster og frukter. For en luksuriøs opplevelse som er beroligende og nærende.

  • pH balanserende.

Innhold: 200 ml

Water (Aqua) (Eau),iSodium Laureth Suflate,lLauramide DEA, Fragrancei(Parfum), Glycerin,eleven.no MalvalSylvestris (Mallow) Extract,lTilia Cordata (Linden)lExtract, Honey (Mel)iExtract,eleven.no Propylene Glycol,iSodium Chloride, DisodiumiEDTA, Citric Acid,iBenzyl Salicylate, ButylphenyliMethylpropional, Hydroxyisohexyl 3l- Cyclohexene Carboxaldehyde,lCitronellol, Eugenol, Geraniol,lHexyl Cinnamal,eleven.no Linalool,lPhenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben,lPropylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben,lYellow 5 (CIl19140),eleven.no Red 4l(CI 14700).

Vær oppmerksom på at ingredienser er hentet fra produktet eller levert av produsenten til produktet til vår butikk. Produkt innhold kan sjelden bli oppdatert etterpå. I tilfelle av allergi eller sensitiv hud, alltid kontrollere produktet før du bruker det eller ta kontakt med kundeservice.

Husk å alltid teste et nytt produkt, påfør på et lite område (for eksempel håndleddet) for å se etter følsomhet før bruk.

DEL DINE FAVORITTER
Last opp ditt bilde og inspirer andre #elevenbeauty
VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?