Cyber Monday

Filter

Cyber mandag på eleven
Mandag 30 november er det Cyber Monday på eleven. Da kan du handle fra vårt brede sortiment av makeup, hudpleie, hårpleie og duft. Vi kommer til å ha mange billigere produkter og tilbud på herlig skjønnhet fra populære varemerker. Pass på å handle dine julegaver eller unn deg selv noe skikkelig fint, helt uten lange køer og overfylte butikker.

Det her er Cyber Monday
Cyber Monday faller på den første mandagen etter den amerikanske høytiden Thanksgiving, som alltid er den fjerde torsdagen i november. Cyber Monday er netthandelens Black Friday og betyr også mange salg og rabatter. Akkurat som Black Friday oppsto konseptet i USA. Det startet som en markedsføring teknikk og ble lansert i 2005 av et selskap for å få i gang julehandelen på nettet. Under Black Friday setter julehandelen i gang i fysiske butikker og på
nettet på mandagen under Cyber Monday. Konseptet Cyber Monday har spredt seg over hele verden og raskt blitt populært, men i bland under et annet navn som for eksempel i Storbritannia der dagen blir kalt Manic Monday. Cyber Monday er på vei til å bli en av de største shoppingdagene på nettet med store salg og tilbud.

Cyber Monday I Norge
I Norge slo Cyber Monday i gjennom i 2010, fem år etter den ble lansert i USA. Siden den gang har interessen økt kraftig og Cyber Monday er på vei til å bli en av de største shoppingdagene på nettet med store tilbud og salg. Mange kunder har også sett fordelene med å dra nytte av generøse tilbud og salg uten å forlate hjemmet. Hold deg oppdatert

Følg eleven på facebook, Instagram og abonner på vårt nyhetsbrev så du ikke går glipp av viktig informasjon og Cyber Monday 2020. Vi sees på Cyber Monday på eleven!