Duft

Deodorant Stick, Krem & Servietter

Med riktig deodorant, kan du føle deg tørr, fresh og trygg hele dagen. Her finner du et utvalg av kremdeodoranter, deosticks og deodorant våtservietter som hjelper deg med å kontrollere både lukt og fukt fra morgen til kveld - hvis du velger en parfymert variant - gir huden en uimotståelig duft. Deosticks og kremdeodoranter er gode alternativer for alle hudtyper og er ofte litt mildere enn for eksempel spraydeodoranter, som er bra for de med sensitiv hud.

Fordi deosticks har en tørrere konsistens enn både spraydeodoranter og klassiske roll-on-deodoranter opplever mange at de tørker raskere etter påføring, og dermed minimerer risken for flekker på klærne. Av samme grunn brukes en deostick aller beste rett etter dusjen når huden er litt fuktig ettersom det er lettere å få en perfekt mengde.

Deodorant Wipes/Servietter er en frelser når du trenger en rask oppfriskning. Serviettene rengjør enkelt og raskt og etterlater en frisk duft som gir en følelse av å være nydusjet. Perfekt å ha i vesken under varme sommerdager!