Bvlgari
Splendida Tubereuse Mystique EdP

Finnes på lager Fri frakt over 299 kr Klar til å bli sendt
769 kr
769 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivelse

Tuberos er kjent som "Mistress of the Night", et symbol på ren forførelse, duften er rik og fortryllende, en legendarisk blomst som har blitt hypnotisert gjennom århundrer og kulturer.

På grunn av sin temperamentsfulle, følsomme natur er den også kjent som "feltdiva". Kompleks å dyrke, det er en av de dyreste ingrediensene i parfymens naturlige palett.

For første gang har BVLGARI implementert en eksklusiv nattlig innhøsting for å fange den duftende singulariteten til den nattblomstrende Tuberose på sitt høydepunkt.

For å uttrykke kompleksiteten til denne fengslende blomsten, skapte mesterparfymeren Parfymer Sophie Labbé den mystiske og fortryllende SPLENDIDA BVLGARI TUBEREUSE mystikken som en tolkning av sensualitet og inviterer gjestene til å bli forført av denne blomsterfantasien.

Duften har fengslende toppnotater av Davana essens og solbær absolutt. Den fortryllende hjertesignalen til midnatts tuberose absolutt er avrundet med basenoter av vanilje absolutt og orientalsk harpiks som gjør duften vanedannende.

Artikkelnummer: 81319

Oppdag mer som Splendida Tubereuse Mystique

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.