Carolina Herrera
Good Girl Blush EdP

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
815 kr
815 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivelse

Good Girl Blush Eau de Parfum er en frisk og floral eksplosjon av forførende duftnoter i en pastellrosa stil. Luksuriøse ekstrakter av sensuell vanilje og glitrende peoner omfavnes av ylang-ylang og resirkulert rosevann. Dette resulterer i en unik og sublim blomstersignatur med en romantisk og sofistikert karakter som er karakteristisk for Carolina Herrera.

Denne glitrende og oppløftende utviklingen av Good Girl representerer de mange fasettene til den moderne kvinnen gjennom en unik kombinasjon av lette, delikate, kraftige og sensuelle duftnoter. Carolina Herreras ikoniske stil er det ultimate symbolet på kvinnelig styrke.

Flasken er mer romantisk enn noen gang med en pastellrosa nyanse som skaper en elegant kontrast til den glitrende hælen til den glitrende gullhælen. Good Girl Blush er 100 % vegansk og inneholder bærekraftig vanilje og ylang-ylang. Denne parfymen er en av Carolina Herreras populære dufter for kvinner fra den ikoniske Good Girl-duftlinjen.

Toppnoter: Italiensk bergamott, mandarin og mandelolje.

Hjertenoter: Ylang-ylang og resirkulert roseolje

Basenoter: vanilje og tonkabønner

Bruk: En Eau de Parfum kan brukes daglig - Inneholder 12-20% duftkonsentrat - Gir et tydelig duftspor som varer lenger

TIPS: Duften forsterkes og forlenges dersom du bruker ett eller flere produkter i samme serie, f.eks. en bodylotion som påføres huden eller en deodorantspray som påføres sjenerøst på kroppen før den sprayes på Eau de Parfum.

Artikkelnummer: 112024

Oppdag mer som Good Girl Blush

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.