Gucci
Guilty Pour Femme Intense EdP

Bare 2 igjen Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
1215 kr
1215 kr
Variant : EdP 30 ml
Beskrivelse

#ForeverGuilty-universet fortsetter jakten på fri lidenskap med Gucci Guilty Eau de Parfum Intense For Her. Gucci-parfymen er en tolkning av den klassiske Gucci Guilty For Her, og denne nye duften har en enda mer intens appell.

Denne kvinneparfymen er et symbol på båndet som eksisterer mellom alle mennesker som ønsker å uttrykke sin kjærlighet fritt, uten samfunnets regler og definisjoner. Et fantastisk nytt tillegg i kvinneparfyme til Gucci Guilty-familien.

Guccis nye Eau de Parfum Intense For Her er en varm blomsterduft med tretoner - en vakker tolkning av selve essensen av Gucci Guilty For Her. Den klare duften av mandora sitrus og saftig litchi smelter sammen med fiol for å skape en moderne toppnote. Hjertenotens vakre bukett av ylang-ylang og tuberose fremheves av sensuell og mørk plomme. Basenotens kraftige tretoner av patchouli og vetiver blandes med vanilje for å skape en dristig og feminin signatur som varer lenge.

Duftfamilie:

Amber
Toppnote: Mandora
Hjertenote: Ylang Ylang
Basenote: Patchouli

Artikkelnummer: 102429
Ingredienser

INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, LINALOOL, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, HEXYL CINNAMAL, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, ISOEUGENOL, EUGENOL, BENZYL BENZOATE, DISODIUM EDTA.

Oppdag mer som Guilty Pour Femme Intense

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.