Narciso Rodriguez
For Her Forever EdP

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
Gave på kjøpet
819 kr
819 kr
Variant : EdP 30 ml
Kampanje

Kjøp Narciso Rodriguez for 799 kr og få med gave!

Passer sammen med
Narciso Rodriguez
100 ml
Beskrivelse

For Her Forever er en sensuell Eau de Parfum fra Narciso Rodriguez. I forbindelse med 20-årsjubileet for den ikoniske For Her, lanserer Narciso Rodriguez For Her Forever i denne tidløse historien.

Denne Eau de Parfum legemliggjør kunsten å forføre og får deg til å føle deg elegant, sensuell og vakker – skapt som en hyllest til den selvsikre og tidløse kvinnen.

Nyt det myke, sensuelle og feminine duftinntrykket med uforlignelige toppnoter av frangipani og gardenia, mens jasmin tuberose og osmanthus danner det feminine hjertet av duften. Basisnotene manifesterer duftens forførende og varme egenskaper med patchouli og Narciso Rodriguez sin signaturmusk. I den nye tolkningen er flasken en raffinert og gjennomsiktig glassflaske med et svart skimmer øverst som gradvis går over i en delikat rosa nyanse i bunnen. Denne strålende gjenopplivingen av den ikoniske For Her-duften avslører den mangefasetterte naturen til sensuell femininitet. Ditt favorittøyeblikk er tiltrekningen som føles på bar hud. Vanedannende, vakker og sensuell.

Toppnoter: Frangipani Gips og Gardenia,

Hjertenoter: Jasmin, Tuberose og Osmanthusblomst,

Basenoter: Hjerte av musk og patchouli.

TIPS: Når en Eau de Parfum brukes sammen med en deodorant fra samme serie, forsterkes og forlenges duften på kroppen. En Eau de Parfum kan brukes daglig - Inneholder 12-20% duftkonsentrat - Gir et tydelig og langvarig duftspor.

Artikkelnummer: 112125

Oppdag mer som For Her Forever

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.