Escada
Especially EdP

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 120 kr

479 kr 599 kr

Du sparer 120 kr

479 kr 599 kr

Farge : EdP 30 ml
Beskrivelse

En duft som gir første et inntrykk av luksus og eleganse. Det gjenspeiler dagens munter, spontan og glamorøse kvinne som liker å fyrte av sine følelser og har en positiv holdning med lykke og styrke. Sensuell og myk kvinnelighet av bulgarske roser kontrasteres med eksotiske dufter gir en sofistikert, fargerik og glitrende duft.

Fruktige dufter av pære og grapefrukt plassert øverst, som blir til et hjerte av roser og ambrettefrø. Basen består av myk musk og treaktige noter.

  • Lansert i 2011.

Duftnoter

Toppnoter

Pear, Ylang Ylang & Grapefrukt.

Hjertenoter

Rose & Ambrettefrø.

Basenoter

Komplekse musk og trenoter.

Ingredienser

Methylparaben,BHT,Propylene Glycol,Linalool,Limonene,Hexyl Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Cinnamyl Alcohol,Diethylamino Hydroxybenzol Hexyl Benzoate,Parfum/Fragrance,Alcohol Denat,Butyphenyl Methylpropional,Aqua/Water,Ethylhexyl Methoxicinnamate,CI 60730/Ext. Violet 2,CI 17200/Red 33,Hydroxyisoehexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde

Alcohol Denat, Parfum/Fragrance,iAqua/Water, Ethylhexyl Methoxicinnamate,iDiethylamino Hydroxybenzol HexyllBenzoate, Propyleneeleven.no Glycol,iMethylparaben, BHT, ButyphenyliMethylpropional, Hexyl Cinnamal,lHydroxyisoehexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,lCitronellol,eleven.no Limonene, Geraniol,lCinnamyl Alcohol, Linalool,iCI 17200/Red 33,iCI 60730/Ext. Violeti2.

Vær oppmerksom på at ingredienser er hentet fra produktet eller levert av produsenten til produktet til vår butikk. Produkt innhold kan sjelden bli oppdatert etterpå. I tilfelle av allergi eller sensitiv hud, alltid kontrollere produktet før du bruker det eller ta kontakt med kundeservice.

Husk å alltid teste et nytt produkt, påfør på et lite område (for eksempel håndleddet) for å se etter følsomhet før bruk.

Oppdag mer som Especially

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet