Hugo Boss
Hugo Just Different

Utgått Fri frakt over 199 kr
Farge : Deostick 75 ml
Passer sammen med
Hugo Boss
75 ml
Beskrivelse

Denne duften kombinerer friskhet og kjølig med en myk og varm, maskulin basis. Toppnoter er basert på frosne mintnoter som kjøler og stimulerer sansene. En lett og fruktig karakter i hjertet kombinerer fresia med basilikum og koriander som blander seg med en myk, maskulin base i en blanding av patchouli, kasjmir, oilbanum og labdanum. Dette skaper en rik og tørr, men myk og tilhørende lukt.

Innhold: 75 ml

Ingredienser

Aqua (Water),Butylene Glycol,Parfum (Fragrance),Stearic Acid,Propylene Glycol,Tocopherol,Linalool,Butylphenyl Methylpropional,Citral,Coumarin,Limonene,Ethylhexylglycerin,Geraniol,Citronellol,Sodium Hydroxide,Palmitic Acid,Alpha Isomethyl Ionone,Alcohol Denat

Alcohol Denat, PropyleneiGlycol, Butylene Glycol,iAqua (Water), SteariciAcid, Palmiticeleven.se Acid,iParfum (Fragrance), SodiumlHydroxide, Ethylhexylglycerin, Tocopherol,lLimonene, Linalool, ButylphenyliMethylpropional,eleven.se Alpha IsomethyliIonone, Geraniol, Coumarin,lCitronellol, Citral.

Vær oppmerksom på at ingredienser er hentet fra produktet eller levert av produsenten i produktet til vår butikk. Produktets innhold kan i sjeldne tilfeller bli oppdatert etterpå. I tilfelle av allergi eller sensitiv hud, alltid kontrollere produktet før du bruker den eller ta kontakt med kundeservice.

Husk å alltid teste et nytt produkt, påfør på et lite område (for eksempel håndleddet) for å se etter følsomhet før bruk.

Oppdag mer som Hugo Just Different

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.