Carolina Herrera
Bad Boy Extreme EdP

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
919 kr
919 kr
Variant : EdP 50 ml
Beskrivelse

BAD BOY Extreme fra Carolina Herrera er en brennende og krydret utvikling av den ikoniske BAD BOY som feirer sterke bånd av vennskap, enhet og brorskap. 

 

Dette Eau de Parfum Extreme består av en fascinerende komposisjon av motstridende duftnoter som representerer dualiteten til den moderne mannens maskulinitet. Med brennende ild som det sentrale punktet, utforsker BAD BOY Extreme en dristig kombinasjon av frisk ingefær og krydret vetiver. Sammen med dype og eteriske duftnoter av kakao absolutt og patchouli, har denne maskuline herreduften en glødende og lidenskapelig duftsignatur som garantert vil heve temperaturen til maks. 

 

BAD BOY Extreme omdefinerer den ikoniske blitsen med en gradert flaske i svart og gull som illustrerer den brennende og krydrede parfymen inni. BAD BOY Extreme er en av Carolinas Herreras populære herreparfymer, alle skapt med et ønske om å feire den sofistikerte og moderne mannen hver dag. Ingrediensene som brukes er av bærekraftig opprinnelse. 

 

Toppnotater: ingefær & bergamott 

Hjertenoter: vetiver & kakao absolutt 

Basinoter: patchouli og amp; tonkaböna 

 

En Eau de Parfum Extreme kan brukes daglig - Inneholder 12-20 % duftkonsentrat - Gir et tydelig duftspor som varer lenge ngre 

 

TIPS: Duften fjernes først og fjernes hvis du bruker ett eller flere produkter i samme serie, f.eks. en bodylotion som påføres huden eller en deodorantspray som påføres sjenerøst kroppen før spraying påå Eau de Parfum.

Artikkelnummer: 112022

Oppdag mer som Bad Boy Extreme

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.