Hugo Boss
Bottled Pacific Summer EdT

Midlertidig utsolgt Fri frakt over 249 kr

1057 kr Ord. pris 1409 kr

Tidligere pris 1409 kr
-25% product.discountbadge

1057 kr Ord. pris 1409 kr

Tidligere pris 1409 kr
Variant : EdT 200 ml
Passer sammen med
Beskrivelse

Klart vann, pastellsolnedganger og gylden sand er balsam for BOSS-mannen, og han nyter hvert øyeblikk av sin velfortjente reise. BOSS Bottled Pacific Eau de Toilette for Men er forfriskende og oppkvikkende, en invitasjon til å dykke ned i sommereventyr. Denne eau de toiletten er beriket med kokos, sitron og salt, og gir BOSS Bottled-familien et sunt løft av energi.

BOSS Bottled Pacific Eau de Toilette for Men er laget av parfymør Sophie Labbe og er en aromatisk og sofistikert treaktig duft med en forfriskende aroma inspirert av krystallboblen; havet og det avslappede strandlivet. Duften åpner med toppnoter av frisk sitron og sedertre og glir inn i et hjerte av kokos, mens en saltakkord og et snev av sypress gir duften et forfriskende preg. Basisnoten lokker med treaktige toner av kashmir, indonesisk patchouli og sandeltre; som bringer tankene til varmen fra solen på huden.

Duften er som et sommereventyr fylt med surfing, strand og avslapning under palmene. Den karakteristiske BOSS Bottled glassflasken er lakkert i en semi-transparent og sommerlig blå nyanse som er inspirert av den asurblå; havet, og korken har en eksklusiv sølvfarge. Den matchende boksen i blått og sølv reflekterer også; friskheten og minner oss på å finne tid til å slappe av, surfe litt og nyte sommeren til det fulle.

Artikkelnummer: 112062
Ingredienser

ALCOHOL DENAT. · AQUA/WATER/EAU · PARFUM/FRAGRANCE · ETHYLHEXYL SALICYLATE · LIMONENE · BENZYL SALICYLATE · BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE · COUMARIN · CITRAL · GERANIOL · LINALOOL · CITRONELLOL · EUGENOL · CINNAMAL · RED 33 (CI 17200) · BLUE 1 (CI 42090) · YELLOW 5 (CI 19140).

Oppdag mer som Bottled Pacific Summer

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.