Versace
Eros EdT

(3 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
446 kr * Anb. pris 575 kr
446 kr * Anb. pris 575 kr
Variant : EdT 30 ml
Passer sammen med
Versace
75 ml
Beskrivelse

Kjærlighet, lidenskap, skjønnhet og begjær! En unik aura av sensualitet og virilitet, en kjærlighetssang fra den triumferende og staselige guden Eros. Eros Versace Eau de Toilette er en duft for mannen som er både heroisk og lidenskapelig, akkurat som en gresk gud.

Duften åpner med intense og strålende friskhet av mynteblader, italiensk sitron og grønne epler og deretter slå inn et sensuell hjerte med vanedannende noter av tonkabønne, amber og geranium. Livlig kraftfullhet symbolisert i bunnen av det edle treslag sedertre, etterfulgt av Vetyver, eikemose og vanilje.

Duftnoter

Topnoter

mynteblader, italiensk sitron og grønne epler.

Hjertenoter

Tonkabønne, amber, og Geranium.

Basenoter

Vanilla, Cedarwood, Vetyver & Oakmoss.

Artikkelnummer: 11289
Ingredienser

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),Linalool,Citral,Coumarin,Limonene,Cinnamal,Geraniol,Citronellol,Eugenol,Alpha-Isomethyl,Ionone,Alcohol Denat,Butylmethoxydibenzoylmethane,EthylhexylMethoxycinnamate,(SD Alcohol 39 C),Ethylhexylsalicylate

Alkohol Denat, (SDlAlcohol 39 C), iParfum (Fragrance), Aqual (Water), Limonene, eleven.no EthylhexylMethoxycinnamate, iButylmethoxydibenzoylmethane, Ethylhexylsalicylate, Kumarin, lLinalool Alpha-Isomethyl, Ionone, lCitronellol, Citral, Geraniol, iCinnamal, eleven.no eugenol.

Vær oppmerksom på at ingredienser er hentet fra produktet eller levert av produsenten til produktet til vår butikk. Produkt innhold kan sjelden bli oppdatert etterpå. I tilfelle av allergi eller sensitiv hud, alltid kontrollere produktet før du bruker det eller ta kontakt med kundeservice.

Husk å alltid teste et nytt produkt, påfør på et lite område (for eksempel håndleddet) for å se etter følsomhet før bruk.

Oppdag mer som Eros

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet