Versace
Pour Homme Oud Noir

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
1369 kr
1369 kr
Farge : EdP 100 ml
Passer sammen med
Beskrivelse

Som en forførende solnedgang i ørkenen, som en varm bris, en duft som gir deg en følelse av velvære, en duft som er uimotståelig for de rundt deg. Versace Pour Homme Oud Noir EDP Spray er ideell for den sensuelle mann med en sterk personlighet!

Duften åpner med dype toner av bitter appelsin, neroli og sort pepper og deretter endres til et maskulin, kraftig hjerte av kardemomme, safran og røkelse. Duften lander deretter i en krydret, sensuell base av patchouli, oud og lærtre.

  • Lansert: 2014

Innhold: 100 ml

Doftnoter

Topnoter

bitter appelsin, neroli og sort pepper

Hjertenoter

Kardemomme, Saffron & Virak.

Base notater

Patchouli, Oud & Lærtre.

Ingredienser

Aqua (Water),Parfum (Fragrance),Linalool,Benzyl Salicylate,Citral,Coumarin,Hydroxycitronellal,Limonene,Farnesol,Geraniol,Alcohol Denat,Ethylhexyl Methoxycinnamate/Butyl Methoxydibenzoylmethane/Ethylhexyl Salicylate,Carboxaldehyde,(SD Alcohol 39 C),Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene

Alkohol Denat, (SDlAlcohol 39 C), lParfum (Fragrance), Aquai (Water), linalool, Limonene eleven.no, lEthylhexyl Methoxycinnamate / Butyl metoksydibenzoylmetan / EthylhexyliSalicylate, benzyl Salicylat, lHydroxyisohexyl-3-Cyclohexene, karboksaldehvd, Kumarin, lFarnesol, eleven.no Geraniol, Citral, iHydroxycitronellal.

Vær oppmerksom på at ingredienser er hentet fra produktet eller levert av produsenten til produktet til vår butikk. Produkt innhold kan sjelden bli oppdatert etterpå. I tilfelle av allergi eller sensitiv hud, alltid kontrollere produktet før du bruker det eller ta kontakt med kundeservice.

Husk å alltid teste et nytt produkt, påfør på et lite område (for eksempel håndleddet) for å se etter følsomhet før bruk.

Oppdag mer som Pour Homme Oud Noir

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.