Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
1039 kr
1039 kr
Variant : EdT 30 ml
Beskrivelse

Escentric Molecules Escentric 03

Duften som ikke dufter! Pyramiden som den verdenskjente parfymøren Geza Schön har basert Escentric 03 på, har ingefærrot i toppnoten, orrisrot i hjertenoten og vetiverrot i bunnoten.

Som med de to første duftduoene som ble lansert i 2006 og 2008, har Schön designet to dufter som en hyllest til én enkelt duftingrediens eller aromakjemikalie. Denne gangen er det aromakjemikaliet vetiveryle acetate, en forfinet vetivernote som viser seg fra sin reneste side i Molecule 03.

På den annen side er Escentric 03 en hyllest til den mer velkjente side av vetiver – dens mørke og lett eksotiske treduft.

Toppnoter: ingefærrot, grønne pepperkorn og mexicansk lime
Hjertenoter: orrisrot, egyptisk sjasmin og myke tenoter
Bunnoter: vetiverrot, sandeltre, sedertre, lær og musk

Det overordnete inntrykket er krydret, men friskt og med varme balsamiske undertoner som en klassisk Chypre-duft. Den er sensuell men uten sødme – et av Schöns særlige kjennetegn. Og hans fremragende evne til å skape uventede assosiasjoner gjør at du kanskje kan fornemme en flyktig duft av ingefærøl.

Bruk:
Denne parfymen lukter ikke noe før den kommer i kontakt med varme. Påfør duften der hvor pulsen er tydelig; håndledd, på bystet eller i nakken.

Artikkelnummer: 91098

Oppdag mer som Escentric 03

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.