Escentric Molecules
Molecule 01 EdT

(12 Anmeldelser)
Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : EdT 30 ml
Beskrivelse

Molecule 01 består av én eneste ingrediens, også kjent som "Iso E Super" innen duftindustrien. Alene er denne ingrediensen mer en effekt enn en parfyme.

Den som bærer Molecule 01 kan oppleve en hyggelig, subtil, men fløyelsmyk duftnote av tre som forsvinner, men dukker opp igjen etter en liten stund. Men mer enn dette - hun eller han som bærer den kommer til å oppdage dens innflytelse den har på andre personer, selv om han/hun ikke kan kjenne duften. Molecule 01 gir en utstråling som ikke kan beskrives, en nesten feromon-lignende effekt. Dette er duft når den er som mest radikal.

  • Unisex - både for menn og kvinner.

  • Effekten oppnås kun når den sprayes på huden.

  • Går ikke å få som duftprøve på grunn av dens oppbygning.

Innhold: 100 ml

Artikkelnummer: 94559
Ingredienser

Alcohol Denat.,Water,Iso E Super.

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet