search

Elektrolys & IPL

Hårfjerningssystemer som elektrolys og IPL er profesjonelle metoder som gir et mer langvarig resultat enn med barberhøvel eller trimmer. Istedetfor å kutte hårstråene i nivå med huden gir dette systemet en behandling som når helt ned i hårsekkene og angriper hårrøttene uten at huden påvirkes. Det holdbare resultatet gjør at du kan få en hud som føles myk, glatt og vakker over lengre tid.

IPL
Intense Pulse Light eller IPL er et lysbasert hårfjerningssystem som bruker pulserende lys eller blits for å angripe hårsekkene. Lyset forvandles til varme hvilket gjør at hårsekken går inn i hvilemodus. Behandlingen er skånsom og kan vanligvis holde opp til 12 uker.

Elektrolys
Ved en elektrolysbehandling ledes en veldig svak strøm gjennom hårsekkene. Dette setter igang en elektrolysprosess som med varighet reduserer hårsekkens mulighet til å produsere hår.

Viktig å tenke på
De fleste hårfjerningsmetoder eller produkter kun er egnet for visse hudtyper eller hårfarger. Vær derfor svært nøye med å lese gjennom produktbeskrivelsene for å finne den metoden som passer best for deg!

2 produkter
1
Elektrolys & IPL