search

eleven
Christmas Calendar 2018 (Verdi: 2900 NOK)

Eleven Christmas Calendar 2018 (Värde: 2900 SEK)
Eleven Christmas Calendar 2018 (Värde: 2900 SEK)Eleven Christmas Calendar 2018 (Värde: 2900 SEK)Eleven Christmas Calendar 2018 (Värde: 2900 SEK)Eleven Christmas Calendar 2018 (Värde: 2900 SEK)
Tips en venn
Skjem bort deg selv eller noe du er glad i med Elevens skjønnhetskalender! I år har vi valgt å satse på kvalitet og en voksen, stilren følelse. Elevens skjønnhetskalender har 24 luker fylt med luksuriøse skjønnhetsprodukter fra flere skjente varemerk… Les mer her

Eleven Christmas Calendar 2018 (Verdi: 2900 NOK)

Skjem bort deg selv eller noe du er glad i med Elevens skjønnhetskalender! I år har vi valgt å satse på kvalitet og en voksen, stilren følelse. Elevens skjønnhetskalender har 24 luker fylt med luksuriøse skjønnhetsprodukter fra flere skjente varemerker og den er multifunksjonelt designet så du også kan ha den som en stilig innredningsdetlaj.

24 luker, 30 produkter

I de 24 lukene finner du skjønnhetsprodukter fra kjente varemerker som Yves Saint Laurent, Dermalogica, Clarins og Holika Holika. Den har 24 luker, med hele 30 produkter da flere luker inneholder flere produkter!

En multifunksjonell julekalender!

Dette året er vår skjønnhetskalender en multifunksjonell, stilren interiørdetalj i en trendy farge. Når du har åpnet alle lukene kan du ta bort den indre esken og bruke den ytre som en fin oppbevaringsboks. Perfekt for å oppbevare det du lett vil ha tilgang til, men som du ikke vil at skal ligge fremme. Pass på å abonnere på vårt nyhetsbrev så du kan få tips på hvordan du kan gjenbruke din julekalender!

Hvilke produkter inngår i Elevens skjønnhetskalender?

For å ikke ødelegge for de som ikke vil vite hva kalender inneholder har vi spesifisert hva kalenderen inneholder her.

Varemerker som inngår i Elevens skjønnhetskalender:

Yves Saint Laurent, Clinique, Skin79, Gucci, Biotherm, Dermalogica, Mario Badescu, Babor, Sensai, Peter Thomas Roth, Beauté Pacifique, Foreo, Davines, Bamford, bareMinerals, Jane Iredale eller PACO RABANNE + Jean Paul Gaultier, Lancôme, Clarins, Holika Holika, G9SKIN, Elizabeth Arden, Filorga Laboratoires Paris, Alterna, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier og Essie.

#elevenbeauty

PS. Kjære julenissen, fyll Instagram med bilder tagget med #elevenBeauty slik at vi kan se hvordan vår julekalender skaper glede for våre kunder.

Størrelse:

Kalenderens mål er: 45 x 31 x 17 cm.

VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
RELATERTE PRODUKTER
Se hvilke produkter andre har kjøpt
Gi karakter til dette produktet

eleven Christmas Calendar 2018 (Verdi: 2900 NOK)

Gjennomsnittlig (2.5): 2,5/5
Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?
1/5Bortkastede penger!!
2018-12-15 av: Malene G (alder: 15-24)
Som en student, er det svært viktig for meg å spare penger. Jeg sparte lenge opp til en kvalitetskalender som jeg skulle få kose meg med gjennom desember, og hadde høye håp om at dette var et kvaliteteprodult mtp. mengden penger de skulle ha for kalenderen. MEN...... hver dag får vi TESTER produkter, som man kan få gratis i alle parfymeri. Lukene og selve esken er gigantisk, mens varene du får er bittesmå testere som er helt ubrukelige. Jeg sendte dem en mail og klagde, og alt jeg fikk tilbake var «åh dette var dumt.. MEN DEN TOTALE VERDIEN ER 2900.....». Dette er bare ren svindel, og hver dag i desember har vært en konstant påminnelse på hvordan jeg har kastet bort pengene mine. Jeg skal ALDRI handle fra eleven igjen, og jeg skal sørge for at INGEN jeg kjenner skal gjøre det heller!!!!
Rekommenderas till: Ingen
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme
1/5Mangler gave i luke
2018-12-10 av: Linn christin B
Må si at jeg er skuffet over denne kalenderen. Mangler gave i luke nr 5 - noe som er skuffende til den prisen for kalenderen. Produktene i kalenderen er svært små. Sparer mer penger på å kjøpe produkter selv å putte dem i julekalender.
Rekommenderas till: Ingen
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme
1/5Skuffet
2018-12-03 av: Svenja D
Syns det er synd at man bare få prøvestørrelse til den pris. Har hatt kalender fra flere firma i samme prisklasse og de fleste hadde en del produkter i orginalstørrelse eller i hvertfall større en prøvestørrelse man får til vanlig gratis når man handle i butikker :(
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme