search

eleven
Christmas Calendar 2018 (Verdi: 2900 NOK)

Eleven Christmas Calendar 2018 (Värde: 2900 SEK)
Eleven Christmas Calendar 2018 (Värde: 2900 SEK)Eleven Christmas Calendar 2018 (Värde: 2900 SEK)Eleven Christmas Calendar 2018 (Värde: 2900 SEK)Eleven Christmas Calendar 2018 (Värde: 2900 SEK)
Tips en venn
Skjem bort deg selv eller noe du er glad i med Elevens skjønnhetskalender! I år har vi valgt å satse på kvalitet og en voksen, stilren følelse. Elevens skjønnhetskalender har 24 luker fylt med luksuriøse skjønnhetsprodukter fra flere skjente varemerk… Les mer her

Eleven Christmas Calendar 2018 (Verdi: 2900 NOK)

Skjem bort deg selv eller noe du er glad i med Elevens skjønnhetskalender! I år har vi valgt å satse på kvalitet og en voksen, stilren følelse. Elevens skjønnhetskalender har 24 luker fylt med luksuriøse skjønnhetsprodukter fra flere skjente varemerker og den er multifunksjonelt designet så du også kan ha den som en stilig innredningsdetlaj.

24 luker, 30 produkter

I de 24 lukene finner du skjønnhetsprodukter fra kjente varemerker som Yves Saint Laurent, Dermalogica, Clarins og Holika Holika. Den har 24 luker, med hele 30 produkter da flere luker inneholder flere produkter!

En multifunksjonell julekalender!

Dette året er vår skjønnhetskalender en multifunksjonell, stilren interiørdetalj i en trendy farge. Når du har åpnet alle lukene kan du ta bort den indre esken og bruke den ytre som en fin oppbevaringsboks. Perfekt for å oppbevare det du lett vil ha tilgang til, men som du ikke vil at skal ligge fremme. Pass på å abonnere på vårt nyhetsbrev så du kan få tips på hvordan du kan gjenbruke din julekalender!

Hvilke produkter inngår i Elevens skjønnhetskalender?

For å ikke ødelegge for de som ikke vil vite hva kalender inneholder har vi spesifisert hva kalenderen inneholder her.

Varemerker som inngår i Elevens skjønnhetskalender:

Yves Saint Laurent, Clinique, Skin79, Gucci, Biotherm, Dermalogica, Mario Badescu, Babor, Sensai, Peter Thomas Roth, Beauté Pacifique, Foreo, Davines, Bamford, bareMinerals, Jane Iredale eller PACO RABANNE + Jean Paul Gaultier, Lancôme, Clarins, Holika Holika, G9SKIN, Elizabeth Arden, Filorga Laboratoires Paris, Alterna, Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier og Essie.

#elevenbeauty

PS. Kjære julenissen, fyll Instagram med bilder tagget med #elevenBeauty slik at vi kan se hvordan vår julekalender skaper glede for våre kunder.

Størrelse:

Kalenderens mål er: 45 x 31 x 17 cm.

VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
RELATERTE PRODUKTER
Se hvilke produkter andre har kjøpt
Gi karakter til dette produktet

eleven Christmas Calendar 2018 (Verdi: 2900 NOK)

Gjennomsnittlig (2.5): 2,5/5
Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?
1/5Mangler gave i luke
3 dager siden av: Linn christin B
Må si at jeg er skuffet over denne kalenderen. Mangler gave i luke nr 5 - noe som er skuffende til den prisen for kalenderen. Produktene i kalenderen er svært små. Sparer mer penger på å kjøpe produkter selv å putte dem i julekalender.
Rekommenderas till: Ingen
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme
1/5Skuffet
10 dager siden av: Svenja D
Syns det er synd at man bare få prøvestørrelse til den pris. Har hatt kalender fra flere firma i samme prisklasse og de fleste hadde en del produkter i orginalstørrelse eller i hvertfall større en prøvestørrelse man får til vanlig gratis når man handle i butikker :(
Var denne anmeldelsen nyttig? Logg inn for å stemme