Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : EdP 30 ml
Passer sammen med
Elizabeth Arden
40 ml
Beskrivelse

Bak alle moderne, sofistikerte kvinner som liker livets reise er en historie som er forventet å bli fortalt. Den handler om beslutningen hun gjorde, drømmer hun ikke delte med noen eller hemmeligheter hun har ennå ikke har avslørt?

Noen historier kan tolke direkte, mens andre er skjult og venter på å bli oppdaget over tid. I hyllest til denne mystiske, men likevel sofistikert og moderne kvinne lanserer Elizabeth Arden Untold - en duft for alle kvinner som nyter livet og som venter på å fortelle deg om alle livserfaringer og opplevelser, dårlige som bra, triste som lykkelige. Om sannheten om håp. Om svik og spesielt om kjærlighet.

Duften åpnes i en flott luksuriøse symfoni av rosa pepper, ren bergamot, glitrende pære og solbær knopper. I sentrum finner vi deilige aksenter av gardeniablad blandet sammen med fengende egyptisk jasmin. Duften er avrundet i den mystiske karakter av patchouli, sandeltre, musk og varm rav som avslører en magnetisk sensualitet. En uforglemmelig og fantastisk duft som gjør at du lurer på - hva skjulte historier bærer jeg på?

Lansert: 2013

Doftnoter

Top notater

Rosa pepper, Bergamot, Pære og Blackcurrant knopper

Hjerte notater

Gardeniablad & Egyptiske Jasmine.

Base notater

Patchouli, Sandeltre, Musk og Ambra.

Artikkelnummer: 29277
Ingredienser

Ethylhexyl Salicylate,Propylene Glycol,Linalool,Parfum,Citral,Hydroxycitronellal,Limonene,Geraniol,Citronellol,Water,Ext. Violet 2 (CI 60730),Yellow 6 (CI 15985),Hydroxyisohexyl 3 Cyclohexene Carboxaldehyde,Alpha-Isomethyl Ionane,Alcohol Denat,Ethylhexyl Methoxcinnamate,Butylphenyl Methylpropinal,Butyl Methoxydibenxoylmethane,yellow 5 (CI 19140)

Alkohol Denat, Parfum, lWater, propylenglykol, lAlpha-Isomethyl Ionane, ButylphenyliMethylpropinal, Citral, Citronellol, iGeraniol, hydroksycitronellal, Hydroxyisohexyli3 Cykloheksen karboksaldehvd, iLimonene, linalool, ButyliMethoxydibenxoylmethane, Ethylhexyl Methoxcinnamate, iEthylhexyl Salicylat, Ext.lViolet 2 (CIl60730), gul 5i (CI 19140), lYellow 6 (CIi15985).

Vær oppmerksom på at ev. ingredienser er hentet fra produktet eller levert av produsenten i produktet til vår butikk. Produkt innhold kan sjelden bli oppdatert etterpå. I tilfelle av allergi eller sensitiv hud, alltid kontrollere produktet før du bruker den, eller ta kontakt med kundeservice.

Husk å alltid teste et nytt produkt, påfør på et lite område (for eksempel håndleddet) for å se etter følsomhet før bruk.

Oppdag mer som Untold

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.