Farsdag

Filter

Vi feirer pappa på farsdag 2021
14 november er det på tide å sette pris på og feire alle fedre litt ekstra på Farsdag. Og selvfølgelig bør han også få en fin gave. For å gjøre jobben enklere for deg har vi på eleven samlet alle de beste gavetipsene på ett sted, slik at du kan finne den perfekte gaven til Farsdag. Og best av alt, du trenger ikke å gå i overfylte butikker og stå i lange kø, på eleven kan du enkelt klikke hjem hva du vil fra sofaen.
Dette er farsdag
Farsdag stammer fra USA på 1910-tallet. Sonora Smart Dodd i delstaten Washington ønsket å hedre sin far William Smart som alene oppdra henne og hennes fem søsken da hans kone døde i barsel. Hennes initiativ spredte seg og i 1924, stod president Calvin Coolidge bak ideen. Men først i 1966 innstiftet president Lyndon B. Johnson den tredje søndagen i november som Farsdag i hele USA. Konseptet spredte seg og kom til Sverige i 1931. xxx
Vi hjelper deg å finne den riktige gaven På denne siden vil du finne massevis av herlige gavetips til pappa. Skjem ham bort med en luksuriøs skjønnhetsgave i stedet for det klassiske slipset eller et par kjedelige sokker.
Prøv å huske hva faren din bruker for skjønnhetsprodukter. Det kan være en deodorant, parfyme eller en barberhøvel som han kanskje trenger en refill til? Hvis det er et produkt som han allerede bruker og liker, kan det aldri gå galt. Eller sjekk på badet, hvilken parfyme bruker pappa? Da kan det være en god idé å kjøpe en deodorant eller dusjgel i samme duft. Eller er din pappa litt modigere? Da kan du overraske ham med en ny parfyme som han ikke har prøvd før. Han vil både bli overrasket og glad.
Eller er faren din en som har en parfyme for enhver anledning? Da bør du kanskje satse på en skjeggtrimmer eller hvorfor ikke en nydelig skjeggolje. Et vakkert, velstelt skjegg er aldri feil. Eller så har han kanskje alt han trenger, da kan en ny toalettmappe være perfekt. Ikke glem at en overraskelse på farsdag kan bli den beste gaven som din pappa kommer til å huske i månge år fremover.