Björn Axén
Color Shot Washout

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 39 kr

90 kr 129 kr

30%

Du sparer 39 kr

90 kr 129 kr

Variant : Honey Blonde 50 ml
Beskrivelse

Midlertidig hårfarge med pleiende solsikkeolje, Vitamin E og Pro-Vitamin B5.
Fargen blandes enkelt med valgfri balsam for ønsket intensitet. Vaskes gradvis ut med sjampo. Ved hver sjamponering blir fargen svakere.

For lyst/lyseblondt hår. Passer i hele håret, striper og ombré. På mørke deler av håret kommer ikke fargen til å synes like mye, men den gir en fin glans. Denne fargen gir best resultat på allerede farget, blekt og solblekt hår. Dekker ikke grått hår.

Bruk:
Bland 1/3 farge med 2/3 balsam. Enten blander du i en skål og rører med en skje. Eller så blander du rett i håndflaten. Pass på at fargen blandes ordentlig inn med din balsam.
Masser inn i sjamponert, håndkletørt hår, la virke i 7-15 minutter og skyll ut med vann. Svakere resultat ved 7 minutter og opptil 15 om du ønsker et intensivt resultat. Hvis du er usikker på intensiteten test på en seksjon av håret/hårstrå først. Alle hårtyper har ulike forutsetninger, noen typer hår tar til seg farge mer enn andre.

- Inneholder ikke hydrogenperoksid eller ammoniakk.
- Holder til flere farginger. Antall farginger er avhengig av hvor mye farge du blander inn i din balsam.
- Vegansk
- Produsert i Sverige, både formelen og forpakningen.

Artikkelnummer: 53732
Ingredienser

Phenoxyethanol,Glyceryl Stearate,Benzoic Acid,Aqua,Tocopheryl Acetate,Cetearyl Alcohol,Dehydroacetic Acid,Panthenol,Lactic Acid,Helianthus Annuus Hybrid Oil,Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate,Propanediol,Basic Brown 17,BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE

Oppdag mer som Color Shot Washout

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet