Remington
Beard Kit

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
649 kr
649 kr
Farge : MB4045 Beard Trimmer
Beskrivelse

Det er offisielt, skjegget er kommet for å bli. Dette ultimate settet er designet for den moderne hipsteren eller gentleman som ønsker å style seg til perfeksjon. Remington Beard Kit består av et kraftig litium-drevet spesialtrimmer med ekstra pop-up-trimmer for detaljert styling av bart og kinnskjegg, XL-kam med lengdeinnstilling på 20-35 mm, kort skjeggkam med lengdeinnstilling på 1,5 til 18 mm, Stubble Comb, børste med svinebust og en perfekt frisørsaks av rustfritt stål, så du har alt du trenger for å trimme, forme og style skjegget. Skjeggtrimmeren gir opptil 120 minutter med trådløs bruk, har selvslipende Titaniumblad og ladeindikator.

Produkt Spec/Egenskaper

Selvslipende Titaniumblad

Pop-up-trimmer - for detaljert styling av bart og kinnskjegg

XL-kam med lengdejustering 20-35mm

Kortskjeggskam med lengdejustering 1.5-18mm

Stubble Comb (1 - 5 mm)

Opptil 120 minutter med trådløs bruk

4 timer lading

Leding/trådløs

Lithiumdrevet

Børste med blandede svinebust

Kvalitetsaks av rustfritt stål

ladeindikatoren

Vaskbart hodetOBS! For alle Remington produkter gjelder 100 dager åpent kjøp uansett verdi, med unntak av tilbehør. Mer info om åpent kjøp og hvordan du går frem, finner du på denne siden:

I tillegg til retten om åpent kjøp gjelder minst to års garanti for alle Remington produkter. For å få ytterligere 1 års ekstra garanti på dine kjøpte produkter registrer deg innen 28 dager etter kjøpet på følgende side:

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.