Nioxin
Trial Kit System 2

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
499 kr
499 kr
Variant :
Beskrivelse

 

System 2 er spesielt formulert for fint, ubehandlet hår med merkbart hårtap. Systemet gjør at håret ser tettere ut og gir det en frisk glans.

NIOXIN Cleanser (150 ml) hjelper med å fjerne talg, fettsyrer og andre miljørester fra hår og hodebunn. Rengjør for å få håret til å se tykkere ut.

NIOXIN Scalp Revitalizer (150 ml) er et lett balsamprodukt som bidrar til å gjøre håret med motstandsdyktig og kontrollerer fuktighetsbalansen.

NIOXIN Scalp & Hair Treatment (40 ml) inneholder antioksidanter og planteekstrakter som gjør at hodebunnen føles friskere. Informasjon om systemet: Volumgivende, kosmetisk behandling (skal ikke skylles ut) ved merkbar hårtap - med solfaktor SPF 15 som beskytter huden i hodebunnen og med antioksidanter og planteekstrakter som frisker opp.

De innovative 3-stegssytemene fra NIOXIN bygger på et avansert hudpleiekonsert for rengjøring, optimering og behandling av håret og hodebunn. Håret ser tykkere og tettere ut. Den komplette systemet påvirker håret på fem måter å gjøre det ser tykkere:

1. Mindre hårtap pga. ødelagte hårstrå.

2. Håret ser tettere ut.

3. Hårstråets tekstur øker.

4. Bidrar til å styrke hårets motstand mot skader.

5. Fjerner overflødig talg fra hodebunnen.

Artikkelnummer: 47938

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.