Kérastase
Specifique Specifiqué Argile Equilibrante

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
659 kr
659 kr
Variant : Cleansing Clay 250 ml
Beskrivelse

Specifique Divalent er en balanserende hårpleierutine fra Kérastase til fet hodebunn og tørre lengder. Serien har dobbeltvirkende effekt for å regulere talgsyklusen ved å rense hodebunnen i dybden og samtidig tilføre næring til hårfiberen. Balansert hodebunn er et økende fokus blant forbrukere og grunnlaget for vakkert hår, noe som gjør hodebunnspleie til et must-have i salongen.

Da hodebunnspleie er et populært tema på sosiale medier, er det en stor mulighet som salongen kan dra nytte av ved å tilby riktige behandlinger og produkter for en balansert hodebunn. Hvordan fungerer det? Specifique Divalent-serien består av et hårbad og en rensende leire.

Den inneholder AMINOSYRE og renser hodebunnen skånsomt, samtidig som den pleier i dybden og styrker fiberen. Dette tilbyr Argile Equilibrante kunden*:

- Hjelper med å balansere talgnivået i håret med rengjøring opptil 52%

- Fjerner forurensning og urenheter, uten å fjerne næring fra håret

- Renser hår og hodebunn i dybden - Tilfører opptil 74% mer volum

- Nærer håret

- Etterlater hodebunnen oppfrisket

*Instrumental test etter påføring av Bain Divalent.

Påfør Argile Equilibrante 1-3 ganger i uken, avhengig av behov for personlig hårpleie. Påfør ved hodebunnen i vått hår, skum og dra gjennom hårets lengder.

Hvem passer det for? Specifique Divalent er for kvinner og menn med fet hodebunn, men også tørre spisser. De ønsker en lett fuktende formel som vil ta vare på lengder og spisser, uten å forårsake fet hodebunn eller flatt hår.

Artikkelnummer: 99600

Oppdag mer som Specifique Specifiqué Argile Equilibrante

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet