Olaplex
No 3 Hair Perfector

Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt
325 kr
325 kr
Farge : 100 ml
Beskrivelse

Produktet du bare må å ha - Olaplex! Olaplex Hair Perfector No.3 bidrar til å gi håret en sterkere og friskere følelse. Hvordan? La oss forklare. Olaplex inneholder et spesielt, patentert molekyl som bidrar til å binde sammen håret, litt som et edderkoppnett , hvor flere tråder, hvor sterkere spindelvev. Akkurat det er hva Olaplex gjør, dvs skaper flere "tråder", slik at håret føles sterkere. Olaplex Hair Perfector No.3 er behandlingen du bruker hjemme, mellom dine besøk til frisøren.

Olaplex binder sammen svovelbindingene

Det Olaplex gjøre, er å koble sammen svovel-bindingene. Hva er da svovelbindingene? Svovelbindingene er det som daglige brytes ned i håret, av ulike årsaker, for eksempel ved bruk av varme verktøy ved å børste håret eller bare gni det på puta når du slapper av på sofaen. Ved bruke Olaplex hjelper du håret på rett spor med å knytte sammen bindingene slik at håret blir mer motstandsdyktig, føles myk og glatt, og er godt forberedt for din neste frisørtime.

  • Etterlater håret med en sterkere og friskere følelse.

  • Binder sammen svovelbindingene.

  • Forberede håret før din neste frisørtime.

  • Håret får en øyeblikkelig myk, glatt følelse med et glansfullt utseende.

  • Vinner av Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2016.

Innhold: 100 ml

Hva er forskjellen mellom Olaplex No.1, No.2 og No.3?

No.1 Bond Multiplier er den Olaplex som frisører bruker og tilsetter når de har utfører en bleking eller striping på en kunde. Den hjelper til å koble sammen de svovelbindingene og beskytter håret under behandling. Ideell når frisøren gjør en permanent behandling eller som en frittstående behandling av skadet hår.

No.2 Bond Perfector brukes av frisører etter å ha farget eller bleket et hår. Det har selvfølgelig de samme patenterte molekyl som # 1, men den har mindre konsentrasjon og kommer i kremform . Det hjelper til å koble sammen de svovelbindingene som ikke er koblet sammen ved anvendelse av Bond Multiplikator.

No.3 Hair Perfector er altså hjemmebehandling. En kur som du selv kan bruke uten hjelp fra fagfolk. Med Hair Perfector, er du din egen proff! Denne kuren er ideelt å bruke 1-2 ganger i uken, og før hvert frisørbesøk til å forberede og ta vare på håret riktig.

Behøver jeg virkelig Olaplex?

Vi vil svare med noen motspørsmål; Bruker du tang, hårføner eller krølltang ? Har du (eller din frisør) farget eller bleket håret ditt? Går du til frisøren for å få permanent eller rettepermanent? Hvis du svarte ja på noen av disse spørsmålene så behøver du Olaplex.Selv om du ikke utsette håret for farge, varmeverktøy eller permanenter så er Olaplex bra for deg å bruke. Håret ditt blir utsatt for mange miljøskader , som for eksempel UV-stråler fra solen, daglig børsting eller bare ved å gni håret på puten. Hvis du vil at håret ditt skal være sterkt, vakkert og velstående så er Olaplex et produkt for deg!

Merk, rabattkoder gjelder ikke på dette produktet

Slik bruker du Olaplex

Vask håret med vann først. Håndkletørk håret så det er fortsatt litt fuktig. Påfør en liten mengde Olaplex over hele håret og gre gjennom for jevn påføring. La virke i minst 10 minutter, men Olaplex selv anbefaler å bruke den i minst 20 minutter. Du kan gjerne la behandlingen arbeid i løpet av natten for ekstra effekt!Skyll grundig og bruk sjampo igjen, følger med en hårmaske som har fokus på fuktighet og protein, og til slutt balsam. Voila, håret ditt vil takke deg!

Etterlater Olaplex en hinne på håret?

Nei, fordi Olaplex gå inn i dybden i håret og og bidrar til å koble sammen svovelbindingene . Når du skyller ut og vaske håret igjen etter behandling, vil produkter som er til overs forsvinne .

Hvor ofte kan jeg bruke Olaplex?

Det finnes virkelig ingen grense, men for å være mest effektive, er det anbefalt å bruke denne hårkuren 1-2 ganger i uken. Det er spesielt viktig å bruke Olaplex når du utsettes håret for ekstra mye for eksempel bleking eller varmeverktøy.

Ingredienser

Oppdag mer som No 3 Hair Perfector

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet