The Ordinary
Multi-Peptide Serum for Hair Density

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 48 kr

191 kr 239 kr

Du sparer 48 kr

191 kr 239 kr

Variant : 60 ml
Beskrivelse

The Ordinary Multi-Peptide Serum for Hair Density hjelper med å forebygge at håret blir tynt samtidig som det hjelper med å gi en mykere og fyldigere look til håret. Den har en konsentrert formel designet for å bidra til tykkere, sunnere, tettere og fyldigere hår.

Den har en ultralett, mykgjørende base som er beriket med flere kompleks som utgjør 21.25% av formelen (REDENSYL™, Procapil™, CAPIXYL™, BAICAPIL™, AnaGain™) i tilegg til koffein med høy løselighet for effektiv penetrasjon.

  • For tynt hår

  • Fri fra alkohol & silikon

  • Vegansk
    *Cruelty-free

Innehold: 60 ml

Bruk

Masser inn daglig noen dråper i hodebunnen.

Ingredienser

Aqua (Water),Glycerin,Butylene Glycol,Polysorbate 20,Phenoxyethanol,Xanthan Gum,Sodium Benzoate,PEG-40 Hydrogenated Castor Oil,PPG-26-Buteth-26,Camellia Sinensis Leaf Extract,Pentylene Glycol,Sodium Metabisulfite,Caffeine,Hydroxyethylcellulose,Dextran,Lactic Acid,Arginine,Glycine,Dimethyl Isosorbide,Maltodextrin,Pisum Sativum Extract,Scutellaria Baicalensis Root Extract,Calcium Gluconate,Oleanolic Acid,Biotinoyl Tripeptide-1,Gluconolactone,Propanediol,Apigenin,Zinc Chloride,Trisodium Ethylenediamine Disuccinate,Glycine Soja Germ Extract,Acetyl Tetrapeptide-3,Chlorphenesin.,Trifolium pratense Flower Extract,LARIX EUROPAEA WOOD EXTRACT,Triticum Vulgare Germ Extract

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet