Remington
Your Styler Dryer Kit

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
499 kr
499 kr
Variant : D5219 Hair Dryer
Beskrivelse

Your Style Dryer Kit, det ultimate tilskuddet til din hårstylingkolleksjon, som lar deg skape en rekke ulike stiler og fornye deg selv ved enhver anledning. Med en kraftig, profesjonell 2300 watts motor verdig salongen som helst, har du full kontroll og kan føne håret tørt og ryddig på kort tid. Velg mellom tre forskjellige kjernetilbehør for den stilen du vil lage; en diffuser, konsentrator eller Root Boost.

Fiks Stilen



Konsentrator Tilbehør



For en sofistikert luksuriøs hårføning med ekstra sprett - fest konsentratoren. Begynn med å håndkletørke håret for å redusere fuktighet. Deretter deler du opp håret fra øre til toppen av hodet og fester med en klemme. Verv deler av håret rundt en rund børste, trekk børsten gjennom håret mens du føner, Beveg munnstykket ned for å rette håret. Når det nedre laget er tørt, kan du løsne det øvre laget og å gjenta til hele håret er tørt. Avslutt med å føne frontseksjonene tilbake for løft fra røttene, og en glamorøs finish.



Diffuser Tilbehør



For naturlige krøller, bruker diffuser tilbehøret. Tipp hodet til den ene siden eller oppned for å bygge volum. Juster Diffuseren opp, og legg håret i diffuseren, bruke hånden til å holde det stille. Gjenta prosessen til alt håret er tørt. La håret avkjøles før du deler krøllene med fingrene. Avslutt med et serum for å tilføre definisjon til krøllene.



Root Boost Tilbehør



For å skape volum som vil gjøre vennene dine grønne av misunnelse! Begynn med å håndkletørke håret. Deretter fester du Root Boost til din Your Style Dryer og du vil være klar til å skape seriøs fylde til håret ditt. Slå på hårføneren og trykk forsiktig Root Booster sakte i røttene på midten av hodet ditt mens du tørke, slik at håret trykker mot tilbehøret. Når håret er i Root Boost kammen, løfter tilbehøret opp slik at du trekker håret i rett vinkel mot hodet mens det tørker, og forsiktig beveg mot tuppene av håret. Gjenta til håret er tørt og du vil få ultraglamorøse fylde, spenst og volum.

OBS! For alle Remington produkter er i 100 dager åpent kjøp uansett verdi, med unntak av tilbehør. Mer info om åpent kjøp og hvordan du går frem, finner du på denne siden: http://se.remington-europe.com/microsites/100-dagar-%C3%B6ppet-k%C3%B6p/

Utover retten til åpent kjøp gjelder minst to års garanti for alle Remington produkter. For å få ytterligere 1 års ekstra garanti på dine kjøpte produkter, registrer deg innen 28 dager etter kjøpet på følgende side: https://se.remington-europe.com/product-registration.html

Artikkelnummer: 22459

Oppdag mer som Your Styler Dryer Kit

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.