ghd
Ultimate Collection

Utgått Fri frakt over 199 kr
Farge :
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Beskrivelse

ghd Ultimate Collection

Den ultimate gave boks for en flott frisyre! I ghd Ultimate Collection får du hårføner, krølltang og styler for enkelt å lage flotte frisyrer med profesjonelle resultater. Skjemme bort deg selv og håret med denne gaven, eller gi den som den perfekte gave til noen du er glad i.

ghd Eclipse Styler

ghd Eclipse Styler ghd Eclipse Styler er en banebrytende styler fra ghd som ikke er varmere enn tidligere stylers, men har høyere ytelse som bidrar til å temme alle hårtyper enkelt og problemfritt! Perfekt for alle hårtyper, og også frizzy, tykt, krøllete eller afrohår.

ghd Curve Classic Wave Wand

ghd Curve Classic wave Wand Hver Curve®-tang inneholder den patenterte tri-Zone® teknologi, en keramisk teknologi som bidrar til å opprettholde temperaturen på 185 ° C for en effektiv, men skånsom styling. ghd Curve Classic Wave Wand hjelper deg å lage et fantastisk bølgete hår med et klassisk utseende!

ghd Aura Professional Hair Dryer ghd Aura Professional Hair Dryer er som ingen hårføner du før har prøvd, hvorfor? ghd Aura™ Professional Hair Dryer har en Laminair & trade; teknologi som gir en luftstrøm på mer enn 65% konsentrert luft i sammenligning med andre fønere, som tillater en å fokusere med en seksjon om gangen, mens resten av håret ligger uberørt noe som gir en god kontroll over din styling.

  • 2 års garanti.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.