Remington
AC8820 Keratin Protect Dryer 2200

Utgått Fri frakt over 199 kr
Beskrivelse

Glansfullt og sunnere hår er en trend som er kommet for å bli. Dersom du føner håret ditt regelmessig på høy temperatur blir håret selvfølgelig tørt, men det sliter også på håret og man får raskere splittede tupper. Keratin Protect hårføner er spesielt designet for å gi håret ditt beskyttende egenskaper ved styling.
Takket være keratin Protect hårføner kan du nå få salongkvalitet når du føner håret, og hele 3 x mer beskyttelse mot varmeskader. Det keramiske belagte gitteret inneholder Keratin- og mandelolje som tilføres håret ved bruk, og er et stylingverktøy som holder håret ditt sunnere og full av glans.
Den kraftfulle hårføneren med profesjonell AC-motor på 2200 Watt har en trendy askegrå farge med aksenter i roségull og trendy bronse. Takket være den innebygde iongenoratoren som avgir 90% ioner, kan du få et hår fri for statisk elektrisitet og et glansfullt resultat.
Keratin Protect AC8820 er utstyrt med alt du trenger for å oppleve salongkvalitet i ditt eget hjem. Velg mellom 3 varmeinnstillinger og 2 hastighetsinnstillinger, ekte kaldluftsfunksjon og hele 3 inkluderte munnstykker.
Keratin og mandelolje er innebygd i det keramiske gitteret og frigjøres ved styling. Håret ditt kommer til å skinne og se sunt ut.
-Profesjonell AC-hårføner 2200 Watt for et sunnere resultat
-3 x mer beskyttelse mot skader
-Avansert keratin med mandelolje på gitteret
-90% mer ioner for et frizz-fritt og glansfullt hår
-AC-motor
-3 varme- / 2 hastighetsinnstillinger
-kaldluftsfunksjon
-7 mm og 11 mm konsentrator
-11 mm konsentrator
-Diffuser
-Avtakbart gitter for enkel rengjøring
-Hempe til oppheng
-1,8 m lang ledning
-5-års garanti

Artikkelnummer: 85541

Oppdag mer som AC8820 Keratin Protect Dryer 2200

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.