ghd
New & Improved Original Styler

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
1760 kr * Anb. pris 2109 kr
1760 kr * Anb. pris 2109 kr
Beskrivelse

ghd original styler er tilbake – ny og bedre enn noensinne. Kultklassikeren som startet det hele, med oppgradert teknologi og forbedret design for de gode resultatene ghd er så kjent for.

Ny generasjons single-zone™ keramisk teknologi opprettholder en optimal stylingtemperatur på 185 °C på begge stylingplatene, for et langvarig resultat uten ekstrem varme. Den originale ghd-rettetangen er perfekt til hverdagsstyling av alle hårtyper og har en avrundet sylinder som gjør det enkelt å lage myke bølger, spenstige krøller eller helt glatte frisyrer. 8 av 10* er enige i at de ikoniske gullfargede og bevegelige platene med et glatt glansbelegg, gir et glansfullt resultat.

Med universalspenning og 30 sekunders oppvarmingstid kan du raskt skape din egen ghd-stil uansett hvor du er i verden. Hvis du ikke har brukt styleren på 30 minutter, sørger den automatiske dvalemodusen for at den slår seg av. Ergonomisk design og 360° svingbar ledning for fleksibel styling, slik at du enkelt får flotte hårdager.

Opplev det ikoniske comebacket til ghd original-styleren – den nye og forbedrede rettetangen som anbefales av fagfolk.

Artikkelnummer: 104626
Dosering og bruk

For å bruke rettetangen, bør du begynne med å vaske og tørke håret grundig. Deretter bør du spraye på et varmebeskyttende produkt for å beskytte håret mot varmen fra rettetangen. Deretter kan du dele håret inn i seksjoner og begynne å jobbe med hver seksjon separat.

For å rette håret, plasser New & Improved Original Styler så nær røttene som mulig, og klem forsiktig sammen rettetangen slik at den lukkes rundt håret. Hold deretter rettetangen stille i noen sekunder før du glir den nedover lengden på håret til du når endene.

For å krølle eller lage bølger, plasser New & Improved Original Styler ved røttene og vri rettetangen en halv runde. Deretter kan du enten glide rettetangen langs lengden av håret, eller vri den rundt seg selv for å lage en krøll eller bølge.

Oppdag mer som New & Improved Original Styler

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet