L'Oréal Professionnel
Steampod

(1 Anmeldelser)
Utgått Fri frakt over 199 kr

Du sparer 813 kr

1896 kr 2709 kr

Du sparer 813 kr

1896 kr 2709 kr

Variant : Professional Steam Styler
Beskrivelse

Rowenta har gått sammen med L'Oréal Professionnel og skapte en høyteknologisk rettetang med steamfunksjon - L'Oreal Professionnel Steampod! Denne profesjonelle rettetangen har en jevn strøm av damp og med L'Oreal Professionnel spesielt utvalgte hårpleieprodukter gir den et flatt hår enkelt og greit, med varig effekt.

Håret ditt vil være helt rett med en fantastisk glans. Den anodisert belegget på platene beskytter mot riper og gir deretter optimal glans og de doble platene gir et jevnt trykk uansett hårstrået tykkelse. Den avtakbare kammen bidrar til å spre ut håret over platen for maksimale resultater - et fantastisk, skinnende og rett hår!

  • Passer for alle hårtyper.

  • Høy og jevn dampstrøm: konstant damp (3,5 g / min) fra røttene til tuppene.

  • Ultra-funksjonell kontrollpanelet: 5 varmeinnstillinger fra 140 ° C til 210 ° C, slik at du kan tilpasse i henhold til din hårtype med temperaturminne.

  • Slankere, lettere og enklere å bruke enn orginalen.

  • Doble plater.

  • Dampslange og hull for damp.

  • Digital Display.

  • Strømledningen .

  • Instruksjonsbok medfølger.

Hvordan vannbeholderen?

Ta ut og fylle vannbeholderen (ikke fylle vann i beholderen når den står på baseenheten). Før påfylling med vann, sørge for at patronen er på plass i vannbeholderen, fjerne vannbeholderen fra baseenheten (horisontal bevegelse), løfter lokket og fylle vann til det maksimale nivå. Sett vannbeholderen på baseenheten (horisontal bevegelse) til du hører et klikk. Du kan bruke vanlig vann fra springen, men sjekk vannhardheten med pinnen som følger med. Dersom hardheten overstiger 9 ° F, bruk demineralisert vann fra butikk/ flaske. Se mer informasjon i bruksanvisningen.

Fungerer rettetangen?

Under bruk, bør du være i stand til å se damp strømme ut av apparatet og høre lyden av damp. Hvis du ikke ser noen damp eller høre noe, betyr det at vannbeholderen må etterfylles. Det vil ta ca 1,5 minutter før dampen slippes ut fra rettetangen igjen.

Første gangs bruk

Plugg strømledningen inn i stikkontakten. Start apparatet ved å trykke og holde inne knappen på / av. LCD-skjermen slås på automatisk. Velg ønsket temperatur for håret ved hjelp av knappene +/-. Trykk - for å senke temperaturen, og + for å høyne. Det tar ca 1,5 minutt før apparatet er varmt nok. Se hvilken temperatur som passer din hårtype i bruksanvisningen. Temperaturnivået blinker i løpet av oppvarmingstiden, og slutter når den valgte temperatur er nådd. Start med å holde tangen til dampen strømmer ut.

Begynne å behandle håret ditt ved å dra rettetangen over håret en eller to ganger over en hårlokk. Dra sakte slik at dampen er i stand til å komme inn i midten av hårstrået. Apparatet må brukes i retning av pilene (kam skal alltid være på bunnen). Klem tangen rundt hårstrået og la den sakte glir fra rot til tupp så dampen er spredt over hele hårstrået. Ikke heng rettetang i dampledningen. De spesialdesignede produktene i Steampod serien anbefales for bruk.

Slå alltid av apparatet og la det avkjøles før rengjøring.

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet