Remington
S8901 Hydraluxe Straightener

Midlertidig utsolgt Fri frakt over 249 kr
749 kr
749 kr
Beskrivelse

Style håret ditt med Remington Hydraluxe rettetang og få en profesjonell hårfrisyre uten å forlate huset. Rettetangen kommer med smale plater, ionisk teknologi, MoistureLock-belegg og ni temperaturinnstillinger som vil passe alle hårtyper. For ekstra sikkerhet vil rettetangen automatisk slå seg av etter en gitt tid.

HydraCare
Spar håret ditt for skade med rettetangens unike HydraCare-teknologi. Kjølig damp kombineres med optimal stylingtemperatur på 170 °C for en hårfrisyre som varer lenger med 68% mindre skade på håret.

Ionisk teknologi
Rettetangens ioniske teknologi forhindrer krusete hår og etterlater deg med et mykt og glansfullt resultat.

MoistureLock-belegg
MoistureLock-belegget avgir partikler med fuktighetsgivende effekt slik at håret ditt blir mykt og full av glans etter bruk.

Rask oppvarming
Den perfekte frisyren kan ta lang tid, men ikke med Remington. Rettetangen er ferdig oppvarmet på 15 sekunder, slik at du kan være klar med en fantastisk frisyre på kort varsel.

9 temperaturinnstillinger
Juster temperaturen etter din hårtype og unngå skade på håret ditt. Velg blant ni forskjellige temperaturinnstillinger opptil 230°C.

Automatisk av-funksjon
Ikke vær bekymret for å glemme å slå av rettetangen. For å unngå brannskader vil rettetangen slå seg automatisk av etter en gitt tid.

Artikkelnummer: 88583

Oppdag mer som S8901 Hydraluxe Straightener

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.