Kowi Kowi
Face Mask

(1 Anmeldelser)
Finnes på lager Fri frakt over 199 kr Klar til å bli sendt

Du sparer 31 kr

124 kr 155 kr

Tidligere pris 124 kr
20%

Du sparer 31 kr

124 kr 155 kr

Tidligere pris 124 kr
Variant : Black
Kampanje

Du får Christmas Discovery Box når du handler for over 899 kr.

Beskrivelse

Kowi Kowi munnbind er sertifisert av CITEVE® som er basert i Portugal og overholder europeisk lovgivning og standarder (EN 14683:2019). Den har neseklemme på kanten for optimal og strammere passform og elastisk justerbar stropp som er festes bak ørene. Munnbindet er også perfekt for deg som bruker briller ettersom det ikke kommer luft ut fra sidene på masken, noe som reduserer dugg på brillene betydelig.

Stilig munnbind i stoff

Kowi Kowi munnbind er laget av stoff (100% PES, polyester) og anbefales å vaske etter maksimalt 4 timers bruk. Vaskeprogram i minst 30 minutter ved 60°C. Dette produktet er testet og sertifisert av CITEVE, som garanterer et partikkelfilter på > 70% i over 25 maskinvask. Testverdiene er basert på standarden EN 14683 type I. Masken leveres med en sikker oppbevaringspose som hjelper deg med å holde munnbindet på et trygt og hygienisk sted.

Munnbind Corona

Dette munnbindet er ment å supplere de sosialdistanse-reglene under covid-19 pandemien. Munnbindet fjerner ikke behovet for å følge tiltakene, men kan være en ekstra beskyttelse på steder der det kan oppstå trengsel. Folkehelseinstituttet (FHI) anbefaler munnbind som et tilleggstiltak i de situasjoner det er umulig å holde 1 meters avstand til andre. Vennligst les og følg de lokale tiltakene som gjelder i det området du befinner deg.

Artikkelnummer: 89312

Oppdag mer som Face Mask

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet