Clearblue
Rapid Detection Pregnancy Test

Finnes på lager Fri frakt over 249 kr Klar til å bli sendt
179 kr
179 kr
Variant : 2Ct
Beskrivelse

Clearblue Rapid Detection graviditetstest kan gi deg ett “gravid”-resultat så raskt som innen 1 minutt når du tester fra dagen menstruasjonen uteblir. Du bør vente i 3 minutter for å bekrefte et “ikke gravid”-resultat. Denne graviditetstesten for hjemmebruk er utformet for å være enklest å bruke, med en bred fargeskiftende spiss og et ergonomisk håndtak.

Det gir deg påliteligheten du forventer deg av Clearblue – det er over 99% pålitelighet fra dagen menstruasjon uteblir. I en britisk studie oppgav fler enn 9 av 10 kvinner at de var villige til å betale mer for Clearblue Rapid Detection enn en smal teststripe (basert på 111 kvinner som brukte og leste av ulike typer test).

- Rask og pålitelig  – ”gravid”-resultat så raskt som innen 1 minutt ved testing etter uteblitt menstruasjon.
- Utformet for å være den enkleste testen å bruke, med ergonomisk håndtak og bred fargeskiftende spiss som bekrefter at urinen treffer rett.
- Pålitelighet - fler enn 9 av 10 kvinner anså Clearblue Rapid Detection ga et mer pålitelig resultat en smala teststriper ( i en studie av 111 kvinner i Storbritannia som brukte og leste av ulike typer tester).
- Over 99% pålitelighet fra datoen menstruasjon er forventet.
- Langt, buet håndtak som er lett å holde i og som har et prisbelønt design for enkel prøvetaking (Red-dot design award 2012)
- Resultatet med “+” eller “-”som er lett å lese av.
- Verdens mest solgte merke (innen graviditets- og fertilitetstester for hjemmebruk) Basert på internasjonale salgstall i nesten 20 land, samlet med hjelp av uavhengige markedsundersøkelsesdata.

Artikkelnummer: 44719

Oppdag mer som Rapid Detection Pregnancy Test

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.