Clearblue
Digital Ovulation Test

(1 Anmeldelser)
Utgått Fri frakt over 249 kr
Variant : 10Ct
Beskrivelse

Den enkle Clearblue Digital eggløsningtesten gir en pålitelig indikasjon på dine to mest fertile dager i løpet av hver syklus, slik at du kan maksimere dine sjansene for å bli gravid på naturlig måte.  Det er bare noen dager hver syklus som en kvinne kan bli gravid - dagene før eggløsning og på selve eggløsningsdagen. Sykluser varierer og det gjør også tidspunktet for eggløsning, noe som betyr at halvparten av alle kvinner muligens prøver å bli gravide ved feil tidspunkt under syklusen. 

Disse enkle urintestene kan med over 99% nøyaktig påvise økningen av et viktig fertilitetshormon (luteiniseringshormon) 24-36 timer før eggløsning. En tydelig “smileyfigur” vises da på den digitale skjermen når din LH-økning er påvist, slik at du vet at du har størst sjanse å bli gravid den dagen og dagen etter. For kvinner som har en syklus som varierer kan det være ekstra vanskelig å pålitelig identifisere hvilke to dager det er størst sjanse å bli gravid. En 20-pack testkit gir deg større mulighet til å oppdage dine mest fertile dager.

- Viser dine 2 mest fertile dager, slik at du kan maksimere dine sjanser til å bli gravid.
- Over 99% pålitelighet til å oppdage LH-økning.
- Lett å lese av - det eneste merket som visker unike digitale resultat med en “smileyfigur”.
- Lett å bruke i forhold til smale test-striper - i en britisk studie sa 7 av 10 kvinner at smale test-striper ikke var lette å bruke (111 kvinner som brukte og vurderte ulikte typer tester).
-Clearblue - dobbelt så pålitelig som kalendermetoden. (sammenlignet med en enkel kalendermetode med hensyn til sannsynligheten å teste på en dag med LH-økning).
- 10 Clearblue Digital eggløsningtest, teststriper er inkludert.

Bruk:
Les hele bruksanvisningen før bruk. Før teststripen kommer i kontakt med urin må stripen være inne i testholderen.

Artikkelnummer: 44723

Oppdag mer som Digital Ovulation Test

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.

Anmeldelser av dette produktet