search

Holika Holika
All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh

Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh
179 kr
Tips en venn
Min ønskeliste
All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh er et perfekt daglig rengjøring olje for kombinert til fet hud. Formelen starter som en olje for deretter å forvandles til et skum når du masserer den inn i huden, og fjerne umiddelbart alle typer make-up og uren… Les mer her

Inngår i 1 kampanje:

-15% när du handlar hudvård för över 499 kr
Sendes innen 24 timer (arbeidsdager)

Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh

All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh er et perfekt daglig rengjøring olje for kombinert til fet hud. Formelen starter som en olje for deretter å forvandles til et skum når du masserer den inn i huden, og fjerne umiddelbart alle typer make-up og urenheter. Som en bonus, det virker All Kill To Foam Fresh også lett exfolierende, og får frem en frisk, glødfull og dypt rengjort hud med en matt finish.

Formelen inneholder blant andre pleiende drue- og sesamolje og riskli ekstrakter som bidrar til å hindre for tidlig aldring. En annen viktig komponent er ekstrakt fra blå lotus, som er en hjelpende hånd for betent hud samtidig som den frisker opp, hydrater og virker talgbalanserande.

  • Skummende rense olje
  • Anbefales for kombinert/fet hud
  • Mykgjørende
  • Mildt eksfolierende
  • Fjerner alle typer sminke

Innhold: 155 ml

Bruk

Klem ut en liten mengde olje i håndflatene og gni forsiktig over huden med tørre hender til det dannes et tykt skum. Skyll med vann.

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

VI ANBEFALER
Oppdag lignede produkter som vi tror at du vil like
RELATERTE PRODUKTER
Se hvilke produkter andre har kjøpt
Gi karakter til dette produktet

Holika Holika All Kill Cleansing Oil To Foam Fresh

Gjennomsnittlig (4.0): 4/5
Du må være innlogget for å skrive en vurdering. Vennligst logg inn nedenfor.
Logg inn
Glemt passordet?