Utgått Fri frakt over 199 kr
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Produktet har utgått og kan ikke lenger bestilles.
Beskrivelse

En hurtigvirkende hårfjerning for uønsket hårvekst i ansiktet - som fjerner dunet på overleppen på et blunk, og med en utrolig frisk duft! Den er beriket med beroligende aloe, Geitrams og vitamin E for å forsiktig, men effektivt fjerne uønsket hårvekst i ansiktet ditt samtidig som botanisk kompleks av sitron, rosmarin og furu fukter og liver huden.

Den unike dobbeltsidig applikator med to forskjellige teksturer bidrar til å gjøre påføringen enkel og smussfri for å kjapt og forsiktig fjerne hår og etterlate huden din med en frisk duft!

Innhold: 15 ml

Attention!

Husk å alltid teste på et lite område (for eksempel håndledd), når du tester et nytt produkt for å kontrollere enhver overfølsomhet før bruk.

Användning

Pass på at huden er ren og fri for sminke og olje før du starter. Bruk på overleppen, kinn, hake og hårfestet. Må ikke brukes på øyebryn eller i nærheten av øynene. Klem på tuben slik at et litt krem kommer ut, påfør et tykt jevnt lag der du ønsker å fjerne hår med den glatte siden av toppen. Ikke gni produktet. Vent i 3 minutter, prøv å børste vekk litt krem på en liten plass med en fuktig pad eller med den butte siden av spissen. Om ikke håret blir fjernet, la stå i noen minutter. Ikke overstige 10 minutter. for å fjerne kremen, bruker den butte siden av spissen og deretter fjerne overflødig krem med en fuktig pad og skyll grundig med lunkent vann.

Les alltid bruksanvisningen nøye før bruk.

Ingredienser

Butylene Glycol,Potassium Hydroxide,BHT,Aqua,Simethicone,Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde,Bisabolol,Benzyl Benzoate,Disodium EDTA,Hexyl Cinnamal,Tocopheryl Acetate,Fragrance (Parfum),Ceteareth-20,Cetearyl Alcohol,Mineral Oil,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract,Sodium Lauryl Sulfate,Humulus Lupulus (Hops) Extract,Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract,Equisetum Arvense Extract,Calcium Thioglycolate,Calcium Hydroxide,Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract,Pinus Sylvestris Cone Extract

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.