Nuxe
Crème fraîche® de Beauté 3-in-1 Magic Cream

Midlertidig utsolgt Fri frakt over 249 kr
Gave på kjøpet
305 kr
305 kr
Variant : 100 ml
Kampanje

Kjøp Nuxe for 399 kr og få med gave!

Beskrivelse

Tre fantastiske produkter – i en og samme tube! Multifunksjonell Crème Fraîche de Beauté 3-in-1 Magic Cream er: en ansiktskrem som fukter i opptil 48 timer *, en rensemelk som fjerner sminke og urenheter, og en ansiktsmaske som gir huden synlig plumpende effekt. Hemmeligheten bak denne magiske kremen, som er beriket med plantemelk og søt mandelolje, er dens formel og uimotståelige tekstur: den virker på forskjellige måter avhengig av hvor mye du bruker! I tillegg respekterer kremen hudens mikrobiom og bidrar til en hud som ser sunnere ut og energi som på en nyfødt – og glød. • 3 i 1 produkt: ansiktskrem, rens og maske • Gir en jevnere, glattere, fyldigere og mykere hud • Respekterer hudens mikrobiom Tips! Denne multifunksjonelle kremen er fleksibel og praktisk å ha med seg på reise, da den kan brukes som rens, ansikts- og øyekrem – og ansiktsmaske. * Fuktighetsgivende i 48-timer: instrumentell test med 10 frivillige.

Artikkelnummer: 107481
Ingredienser

AQUA/WATER, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, GLYCERIN, BEHENYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, PENTYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, PARFUM/FRAGRANCE, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SPHINGOMONAS FERMENT EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHEROL, CITRIC ACID, HYDROGENATED LECITHIN, PHENETHYL ALCOHOL, SODIUM CARRAGEENAN, MARIS SAL/SEA SALT [N5204/A].

Dosering og bruk

Som rensemelk: Ta ca 2 dråper av kremen og masser forsiktig inn i ansikt og hals. Skyll med vann. Som ansikts- og øyekrem: Ta en liten dråpe krem og påfør jevnt over ansiktet, samt på øyekonturen. Som ansiktsmaske: Påfør et sjenerøst lag (ca. 3 dråper) jevnt over ansiktet og øyekonturen. La virke i 5 minutter, og tørk av med en fuktig klut. Brukes 1-2 ganger i uken.

Oppdag mer som Crème fraîche® de Beauté 3-in-1 Magic Cream

Vurder dette produktet

Vi tror på din kompetanse og dine meninger, så vi vil gjerne høre hva du tenker på våre produkte.